Digidexo.com

Kiropraktor Graston Technology

Kiropraktor Graston Technology


Graston teknikk blir brukt av kiropraktorer, sammen med andre manuelle medisin utøvere, for å redusere muskel- og skjelettsmerter. Ifølge Graston Technique nettside, utøvere bruker seks rustfritt stål Graston verktøy for å oppdage og behandle arrvev og restriksjoner som svekker normal muskelfunksjon.

Verktøy

En kiropraktor som utfører Graston teknikk på hennes pasienter bruker rustfritt stål verktøy for å bidra til å redusere arrvev og bryte voksninger mellom lag av vev. Hver av rustfritt stål verktøyet ha en avfaset kant, som gjør det mulig å pløye gjennom vevet uten å forårsake ekstremt ubehag.

Behandling

En typisk Graston teknikk behandlingen tar ca 3-5 minutter. Kiropraktoren vil utføre en rekke stryke handlinger med verktøyet for å redusere eller eliminere arrvev. Etter flere minutter, vil kiropraktoren avslutte behandlingen og la pasienten strekke området som ble jobbet på. En is massasje vanligvis følger.

Fordeler

Det er mange fordeler forbundet med Graston teknikk. Ifølge nettstedet Dynamisk Kiropraktikk, Graston teknikk reduserer smerte og arrvev, forbedrer blodsirkulasjonen i det behandlede området, øker omfanget av bevegelse og hastigheter helbredelse av skadet vev. Fordi en utøver bruker verktøy for å behandle en persons kropp i stedet for hendene, utøveren erfaringer redusert stress på hennes ledd og vev.