Digidexo.com

Naturlige måter å redusere åreknuter og Spider årer

Mange mennesker lider av årer som har blitt hoven og vridd, redusere blodsirkulasjonen. Disse røde eller blå årer ser ut som edderkopp webbing under huden, og synes det meste på beina, men kunne dukke opp hvor som helst på kroppen. Vene abnormiteter som edderkopp og åreknuter kan behandles med naturlig rettsmidler hjemme for å bidra til å redusere smerte og ubehag.

Compression Sokker

En av de første metodene for at-home behandling for åreknuter og edderkopp årer for å redusere hevelse og ubehag på beina kan være bruk av kompresjonsstrømper. Disse sokkene er tilgjengelig på mange klesbutikker, og kommer i mange forskjellige stiler og farger. Kompresjonsstrømper er støtte sokker, eller til og med slange, klemmer på bena hele dagen for å bedre blodsirkulasjonen. For enda sterkere komprimering sokker, kan en resept fra en lege foreskrevet for å hjelpe mennesker med alvorlige tilfeller av hovne åreknuter.

Urte kosttilskudd

Bruk av urter og vitaminer for å behandle mindre helseproblemer hjemme har eksplodert de siste årene. Vitamin C og E har blitt brukt til å behandle hevelse av edderkopp og åreknuter, mens en diett som er lav i salt og høy i sukker kan også bidra til å redusere blodåre hevelse. Fiber kan også styrke blodåre vegger, noe som letter presset på venene. Fjerne eller redusere forbruket av høye animalske proteiner og stivelsesholdige matvarer mange også hjelpe vein hevelse, og muligens stoppe flere åreknuter fra forming.

Exercize

Dårlig sirkulasjon i beina kan være forårsaket av mangel på riktig trening, og begrensning av bevegelse. Turgåing, sykling og løping er tre måter å forbedre blodsirkulasjonen i edderkopp og åreknuter, og kan også forbedre utseendet på de hovne årer. Selv daglige korte turer, iført vide klær i det berørte området, og iført lave hæl sko kan gi lindring til venene. Å miste vekt ved å forbedre ditt kosthold og trening kan bidra til å forhindre ytterligere hevelse i venene.

Massasje

Massasje kan være gunstig for blodsirkulasjonen i åreknuter og edderkopp årer. Massasje for å lette varicose vein smerter og hevelse kan enten utføres av en profesjonell, en kjær eller til og med av en som lider av hovne årer. Daglig massasje til det berørte området kan over tid i stor grad redusere forekomsten av åreknuter, og massasje kan bli redusert til ukentlige eller månedlige behandlinger for å holde flere edderkopp eller åreknuter fra forming.