Digidexo.com

Hvordan lage en Mold Test Kit

Hvordan lage en Mold Test Kit


Mold kan alvorlig påvirke menneskers helse. Mengden av mold, type mold stede og individuell følsomhet er alle faktorer knyttet til nivået eller grad av helserisiko. Mold-test kits er tilgjengelig som bestemme tilstedeværelsen av mold og identifisere hvilken type mold er til stede. Du kan lage en mold test kit selv ved hjelp av noen få enkle elementer.

Bruksanvisning

Hvordan lage en Mold Test Kit

•  Plasser petriskål på et flatt underlag. Sett klar tape på innsiden av fatet, med den klebrige siden opp. Plasser nok bånd til spenner over fatet. Tapen vil fange eventuelle muggsoppsporer i luften. Mold utgivelser spores som en måte å migrere. Når sporene kommer i kontakt med vann eller fuktighet, er de i stand til å danne nye muggkolonier.

Sett en annen petriskål i luftkanalen over returluftventilen. Kontroller at innsiden er foret med tape akkurat som forrige trinn. Eventuelle muggsporer som reiser inne i ventilasjonssystemer vil passere over parabolen og klamrer seg til tape.

Utfør en analyse. Etter at de petriskåler til å sitte over natten, plassere dem under et mikroskop. Hvis du vet hva mold ser ut, kan du identifisere sin tilstedeværelse i luften. Støvpartikler er sannsynlig å dukke opp i petriskål også, så vær sikker på å ikke forveksle de to. Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å gjøre en teknisk analyse, er det selskaper kan du sende innsamlede luftprøver til. De vil utføre analysen og gi informasjon om mold tilstedeværelse og type.

Utfør en visuell inspeksjon. Mange mold test kits vil be deg om å ta en prøve av den mistenkte overflaten formen med en swap. Dette er så formen kan identifiseres for eventuelle giftige typer som Stachybotrys og Aspergillus-Niger. Det vil også avgjøre om prøven er en form eller en mugg, som ofte forveksles ettersom både mugg og mugg foretrekker varme og fuktige miljøer som bad. Muggsopp, men vanligvis er sort, grønne, røde eller blå i farge. De kan også vises uklar eller slimete, avhengig av type. Mugg er vanligvis grå eller hvit, og kan være pulveraktig eller dunete. En enkel visuell inspeksjon bør indikere om overflaten sopp er en mold eller mugg.

Følg CDC anbefaling på testing. Graden og typen av muggvekst og individuell følsomhet gjør det umulig å fastslå akseptable nivåer. Dette er grunnen til Centers for Disease Control (CDC) sier at prøvetaking og dyrking er ikke pålitelige metoder for å bestemme helserisiko. Testing kan være subjektiv og CDC anbefaler noen mold oppdaget bør fjernes umiddelbart for å minimere helserisiko.

Tips og advarsler

  • Å ha et laboratorium utføre en mold test for deg kan være ganske dyrt.