Digidexo.com

Naturlige metoder for induksjon

Naturlig arbeidskraft induksjon inkluderer subtile men effektive manipulasjoner av kroppen for å hjelpe modne livmorhalsen og utløse den naturlige prosessen med fødsel. Kvinner i sluttfasen av sin graviditet, vanligvis 40-42 uker, kan være engstelig for å begynne sitt arbeid. Utnytte naturlige arbeidskraft induserende teknikker, kan kvinner hjelper kroppen spontant begynne arbeidsprosessen i motsetning til å søke medisinske alternativer, som kan føre til arbeids komplikasjoner.

Hvorfor Opt for Natural Induksjon?

Medisinsk indusert fødsel, i motsetning til naturlig induksjon teknikker, ofte føre til keisersnitt. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, når legene sette i gang et arbeid bruker narkotika, vil en nødsituasjon ceasarian utføres hvis arbeidskraft ikke starter kort tid etter etter inngrepet. Dette er grunnen til at du starter med naturlige induksjon teknikker, som ikke forårsaker vannet for å bryte, før medisinsk induksjon, er gunstig for kvinner som standhaftig ønsker å ha vaginal fødsel.

I tillegg hevder forventningsfull mor håndboken, en online ressurs for gravide kvinner og nybakte mødre, at kvinner indusert medisinsk ofte bruker mer smertestillende medikamenter og har mer fetal nød eller stoppet arbeidskraft. Dette fører vanligvis til en økning i tang og vakuum-relaterte fødsler. Naturlige metoder for igangsetting pleier ikke å øke risikoen for slik arbeidskraft komplikasjoner fordi de hjelper modnes livmorhalsen og initiere spontan arbeidskraft.

Metoder for Natural Ap Induksjon

Noen kvinner har hørt at å drikke lakserolje vil initiere arbeidskraft. Og det er noe sant i dette jordmødre 'tale. Men det er ikke pen: Lakserolje initierer arbeid ved å stimulere tarmer, noe som kan føre til at livmoren til å trekke seg sammen. Det er mer behagelig måter å initiere arbeid inkludert samleie og brystvorte stimulering.

Samleie hjelper å indusere arbeidskraft. Ifølge Fødselen Naturligvis, en Internett-ressurs for kvinner, er sæd den viktigste kilden til prostaglandiner, som forårsaker livmorhalsen til å modnes. "Sex kan hjelpe livmorhalsen utvider seg og utslette ved å deponere disse prostaglandiner på livmorhalsen," nettsted landene. I tillegg frigjør brystvorte stimulering oxytocin, hormonet som forårsaker sammentrekninger.
Mange kvinner hevder at visse matvarer som aubergine parmesan eller krydret mat indusere arbeidskraft; nettstedet Fødselen Naturligvis, samt Maternity Corner, en graviditet guide, hevder at det er basilikum og oregano i fatet som faktisk initierer sammentrekninger. I tillegg har røde bringebær blad te blitt brukt i århundrer av indianere som en livmor tonic. Selv om dette ikke egentlig starte arbeidskraft, det hjelper å forberede kroppen for hendelsen.