Digidexo.com

Naturlige urter for blodtrykk

Naturlige urter for blodtrykk


Mer enn 40 millioner mennesker i USA har høyt blodtrykk, den ledende årsak til slag og hjertesykdom. Mens stress, overvekt, manglende mosjon, alkoholmisbruk, røyking og dårlig kosthold er de viktigste medvirkende faktorer til denne livsstilssykdom, er arvelighet også en vesentlig faktor. Moderne medisiner er vanligvis foreskrevet for å senke blodtrykket, men de kan ha ubehagelige bivirkninger. Av denne grunn, mange mennesker ser til naturlig rettsmidler som urter for å kontrollere høyt blodtrykk og regulerer blodtrykket.

Hvitløk

Hvitløk er den mest effektive naturlig urt for å regulere blodtrykket. Ikke bare vil det redusere høyt blodtrykk, men det vil faktisk øke blodtrykket at det for lavt, noe ingen farmasøytiske kan gjøre. De beste resultatene oppnås ved inntak av 3-5 fedd rå, hvit hvitløk hver dag. Legge noen rå honning kan bidra til å kutte den sterke smaken av hvitløk.

Cayenne

Cayenne pepper hjelpemidler sirkulasjon, og dermed redusere blodtrykket. De mest effektive chilipepper er habanero og Serrano peppers. Jalapeño peppers er bare ikke varmt nok til å være effektive. Naturlige healere anbefaler en daglig dose av en kopp cayenne pepper te, som er en ts. av pulverisert cayenne pepper i en kopp varmt vann. Thermogenic hjelpemidler i cayenne pepper regulere blodtrykket ved å øke blodsirkulasjonen og stoffskiftet.

Hawthorn Berry

Tidlige europeere først oppdaget fordelene med Hawthorn berry for hjertet, og brukte den til å behandle sirkulasjon, takykardi og blodtrykk. Flavonoider og cyanogenic glykosider er elementene i bær som effektivt redusere høyt blodtrykk. Dette gjøres ved å utvide blodårene til å forbedre sirkulasjonen og hjelpe hjertefunksjonen. Hagtorn bær er en anti-oksydant og vanndrivende, og hindrer opphoping av arterielt plakk og å redusere blodvolum.

Rødkløver

Rødkløver fungerer som en blodet tynnere, noe som er et must for å senke høyt blodtrykk. Blomstene er hva som er brukt, og de er best når de brukes frisk og fortsatt lilla. Vokt dere for å kjøpe blomster som er brun. Dette betyr at de ble høstet når de allerede var døde eller døende.

Ingefær

Ingefær er kjent verden over for sin helse og medisinske egenskaper, på grunn av saponiner, terpenoider, flavonoider og andre elementer den inneholder. Denne naturlige urten er en vasodilator og slapper av musklene, noe som reduserer press på blodårene. Dette senker effektivt reduserer blodtrykket og hjerteklapp. En ekstra fordel med ingefær er at det er en stor fordøyelseskanal hjelpemiddel, redusere kvalme og mageproblemer.

Andre nyttige urter og planter

Det er andre vill og dyrket urter og planter som har blitt brukt av naturleger i århundrer for å behandle høyt blodtrykk. De er blåbær, sitronmelisse, klaseormedrue, mallow rot, myrra, boneset, persille, cassia bark, rote rot, peppermynte, løvetann, rue, ginseng, fennikel, Uva Ursi, ginkgo, Jernurt, Valerian, heggen bark, lavendel og ryllik. Noen fungerer som vasodilatorer og blodfortynnende, eller bare å slappe av og avlaste stress.