Digidexo.com

Hvordan å lindre såre føtter

Hvordan å lindre såre føtter


Føttene er en av de viktigste delene av kroppen din fordi de støtter hele vekten av deg. 80% av befolkningen lider av noen form for fot sykdom, enten det være så alvorlig som kronisk bue smerte eller så liten som en og annen blemme. Foten består av 26 bein, 56 leddbånd og 38 muskler, så ita € ™ s ikke rart at så mange ting går galt der nede. Foot smerte er den tredje vanligste medisinske klage. Uten føttene, youâ € ™ d bli hardt presset til å komme seg rundt. Den gjennomsnittlige person, i en alder av 50, har gått over 70000 miles! Det er avgjørende for din generelle mentale og fysiske helse for å opprettholde et positivt forhold til føttene og å gjøre dette, youâ € ™ ll trenger å ta litt ekstra tid til å ta vare på disse svært spesielle deler. Hvis du lider av kronisk eller sporadisk foten smerte Hereâ € ™ sa guide til lindrende smerte og forebygge fremtidige problemer.

Bruksanvisning

Suge føttene. Soaking føttene er en fin måte å slappe av alle muskler og leddbånd i dem og bruker Epsom salter øker de helsemessige fordelene. Epsom salt er natures lurer narkotika, fjerne likene giftstoffer, redusere hevelse og selv sederende nervesystemet. Fyll en stor bolle eller badekaret med varmt vann. Legg Epsom salter og olivenolje og bland ingrediensene med foten til saltet er oppløst. Suge føttene i 15 minutter. Fjern fra vann og klapp tørr.

Masser føttene. Det er en million nerver og trykkpunkter i føttene at når forsiktig massert vil sende signaler til hjernen din som hjelper deg å slappe av. Ved hjelp av lotion, forsiktig gni buer og pads av føttene i en sirkulær bevegelse og strekke tærne ved å kile fingeren mellom dem.

Masser bena. Rubbing leggene og lårene vil også bidra til å øke blodsirkulasjonen. Alle deler av kroppen er knyttet sammen i et intrikat nett, så ved å gni disse stilker som link direkte til føttene, vil youâ € ™ slutt stimulere føttene også.

Hev føttene. Såre føtter kan være forårsaket av mange grunner, og det ISNA € ™ t nødvendigvis på grunn av uregelmessig bruk eller misbruk. For å berolige dine føtter etter en lang dag med å stå eller gå, løfte dem slik at de er over ditt hjerte. Når youâ € ™ re på føttene hele dagen, vil de svelle og bloat, så ved å heve dem youâ € ™ ll å øke blodsirkulasjonen og redusere hevelse. Sitte på sofaen med føttene på puter som er stablet på stuebordet eller lå i sengen og heve føttene der i stedet.

Bruk riktig fottøy. Hvis du lider av kronisk foten smerte, kan det fordi du er iført feil fottøy. Sørg for at dine sko aren € ™ t for stramt eller for løst. Feet vil hovne opp som dagen skrider frem, så hvis skoene føles stram i morgen, € theyâ ™ ll være veien å stramme i ettermiddag. Hvis skoene er for trange, vil de føre dine føtter å skli, stanger inn i sidene og tåhette av deg skoene og kan føre til blemmer og sår fra den konstante rubbing.

Innkjøps sålene. I dag er det mange alternativer når det gjelder innleggssåler, erke støtter og puter. Du kan kjøpe en rekke fotstøtter i stoffet butikken, men for kronisk foten smerte, besøke en podiatrist og har din erke støtter spesielt laget. For kvinner som liker iført hæler, har selskapene begynt å lage innleggssåler som er spesielt utformet for womenâ € ™ s mote fottøy, inkludert sandaler og stiletthæler.

Hindre såre føtter. Hvis du vet at youâ € ™ re utsatt for såre føtter, forberede seg på dager da youâ € ™ ll være på føttene mye, som en lang arbeidsdag eller ferier hvor youâ € ™ ll være å gjøre mye gåing, ved å bære din mest komfortable fottøy. Ta en liten dose av en mild smertestillende i morgen før du hodet ut.

Forbered deg på varme sommerdager. I sommer, våre føtter er opp mot elementene når det kommer til fots ubehag. Ekstreme temperaturer og fuktighet kan føre til selv de tøffeste føttene til å bli irritert. Når iført frilufts-sko som sandaler og flip flops, pulver føttene med en talkum eller baby pulver eller sveip deodorant over dine såler før skli på skoene dine. Dette vil skape en barriere mellom varme og svette, og vil bidra til å forhindre irritasjon, overdreven rubbing og blemmer.

Treat sår. Hvis du får blemmer og sår, behandle dem umiddelbart med riktig først aide. Åpne sår må desinfiseres og blemmer bør dekkes med andre hud og / eller bandasjer. Foot sår kan starte ut mindre, men hvis ignorert kan slå seg til alvorlige infeksjoner.

Tips og advarsler

  • Når vandre lange avstander, slitasje støttende sko, som atletisk sko eller tilfeldige leiligheter.
  • Når du kjøper nye sko, kjøpe dem sent på dagen, når føttene er på sitt største.
  • Hvis du bruke hæler på jobb, ta med et par komfortable sko å skifte til når du er pendling, gå til et lunsjmøte eller annen gang når du kan ta en pause.