Digidexo.com

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene

Hvordan å gjøre en ananas Fast for lungene


Over tid lungene mister sin elastisitet, på grunn av saken sakte akkumuleres i dine lunge porene. Pineapple antas av enkelte eksperter for å hjelpe rense og tone disse porene, samt bidra expell innvollsorm gjennom enzymet bromelin. Vi anbefaler å lese "Hvordan forstå en ananas Fast" og konsultere legen din før du begynner dette raskt.

Bruksanvisning

•  Spis ferske ananas, så mye som du ønsker, for tre hele dager. Dette kan gjøres hurtig i opp til 10 dager, men et minimum på tre er neccesary å oppnå noen resultater.

Drikk malurt te eller ingefær te også. Du kan også inkludere fiken, rå mandler, og hele gresskarfrø i kostholdet ditt. Disse matvarer er også antatt å være fordelaktig lunge matvarer, men skal kun brukes moderat, og i tillegg til, ikke som en erstatning for, ananas.

Drikk et avføringsmiddel te eller spise frosne lakser olje kapsler om morgenen og kvelden på den tredje dag, og hver dag du raskt utover det, å bidra til å eliminere avfall. Prøv en kapsel i starten, og hvis det ikke er nok, kan du prøve to.

Bryte din raskt ved å spise appelsiner eller lett dampede gulrøtter for å forberede kroppen din for tyngre mat.

Vent minst seks timer etter å ha spist appelsiner eller gulrøtter før han flyttet til noen rå eller dampede grønnsaker. Du kan gå tilbake til din normale diett neste dag, men prøv å unngå tunge, vanskelige å fordøye mat i begynnelsen.

Tips og advarsler

  • Ananas rask er utmerket for alle som har noen form for innvollsorm, siden enzymet bromelin, promenent i ananas, ødelegger bendelorm og de fleste andre ormer. Det ødelegger enda ormen larver, før de kan klekkes.
  • Inkluder noen lys yoga og pusteøvelser under fort. Tenk på din lungene helbredelse i løpet av denne fort.
  • De snerpende kvaliteter ananas vil løsne og klare slim og giftstoffer som dannes i de porøse vevet i lungene, slik at lungene bedre oxygenate blodet ditt, og forbedre din hele velvære. Andre snerpende frukt fungerer på en lignende måte, men i tradisjonen av denne raske, ananas er ansett for å være spesielt bra for lungene.
  • Gravide og barn bør ikke rask.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du går på dette raskt, spesielt hvis du har diabetes, hjertesykdom, ulcerøs kolitt, eller epilepsi; hvis du er under 18 eller undervektig; eller hvis du er på medisiner.