Digidexo.com

Slik fjerner mørke flekker fra Razor støt og inngrodde hår

Slik fjerner mørke flekker fra Razor støt og inngrodde hår


Barberhøvel støt og innvokste hår som oppstår som et resultat av vanlig barbering kan føre til hyperpigmentering av huden. De inngrodde hår kan også føre til infeksjoner i huden som ligner på kviser, som deretter fører til mørke flekker. Selv etter at inngrodde hår er fjernet, kan de mørke flekker forbli i måneder og kanskje år. Heldigvis er det flere enkle løsninger for å bidra til å fjerne mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår.

Bruksanvisning

Exfoliate området daglig med en mild skrubb. Eksfoliering fjerner døde hudceller som holder mørke flekker fra filtrert bort. Den gjør det også friske hudceller til å komme til overflaten. En exfoliant som inneholder salisylsyre vil være spesielt produktive.

Fukte med en fuktighetskrem rik på vitamin E daglig. Vitamin E jevner ut hudtonen og lysere misfarging med regelmessig bruk.

Rub ricinusolje på området to ganger om dagen. Castor olje fremmer sunn hud ved fuktighetsgivende grove lapper, fjerner døde hudceller og gradvis lysne mørke flekker fra barberhøvel humper.

Ta en halv sitron og gni det på området et par ganger om dagen. Den sitronsyre i sitron eksfolierer huden for å fjerne skadede hudceller og lysner mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår på samme tid.

Bruk hydrokinon lotion å gradvis flekkene borte. Hydrokinon er en kraftig hud blekemiddel som er ideell for å fjerne gjenstridige mørke flekker fra razor støt og inngrodde hår. Du kan kjøpe 2% hydrokinon lotion fra et lokalt apotek, men kraftigere versjon må være foreskrevet av en hudlege.

Tips og advarsler

  • Slitasje sunblock når du er ute i solen for å hindre at de mørke flekker fra å få noen mørkere.
  • Ikke plukk på dine inngrodde hår eller barberhøvel humper. Exfoliating huden din vil bidra til å fjerne ingrowns uten å forårsake noen arrdannelse.