Digidexo.com

Om Diabetes og lavt kolesterol dietter

Å være større risiko for hjerte-og karsykdommer enn befolkningen, diabetikere må være forsiktig --- ikke bare om å kontrollere karbohydrater og sukker --- men også om å holde fett og kolesterolnivået i moderate mengder. Dette er avgjørende, fordi kolesterol er en voksaktig, fatty stoff som linker med andre fettsyrer i kroppen. Hvis det er for mye inntak av fettrik mat, kan en opphoping av fatty plakk i blodårene føre til. Å vite disse detaljene, og tar de riktige kosttilskudd skritt som svar på dem, kan bokstavelig talt være et spørsmål om liv og død.

Bestem kolesterolnivået

Leger kan teste diabetiske pasienter for å bestemme fettinnhold i kroppen. Dette omfatter gode og dårlige fettstoffer, herunder triglyserider, høy, lav og lav tetthet lipider i blodet. Lav tetthet lipider, eller LDL, anses dårlig fett. Høy tetthet lipider, på den annen side, anses godt fett. Høye triglycerider bør unngås også. Den cutoff punktet for høyt kolesterol er 200 mg / dl. Imidlertid, når et pasientens personlige faktorer og helsemessige forhold tas i betraktning, kan en lege ønsker han å opprettholde et lavere kolesterolnivå.

Bad Fett i Meat: Mettet fett

Dårlig fett som øker kolesterolet inkluderer mettet fett, som inkluderer de fleste animalske produkter eller kjøtt. Dette er den hvite synlig på kanten av biffer, eller oljen strømme ut en grillet lam chop som det er kokt. Diabetikere som ønsker å kontrollere sine kolesterol må begrense høy fett kjøtt, som biff med mye marmorert fett, smult, pølse og enda noen lunsj kjøtt. De beste valgene er magert kjøtt, som for eksempel skinn kyllingbryst, kalkun, fisk --- som også inkluderer omega 3, en god fett --- og kjøtt erstatter som tofu, eller vegetariske karbonader.

Bad Fett i bakevarer og andre produkter

Transfett er et annet navn for hydrogenert fett, eller hydrogen kjemisk lagt til vegetabilske oljer. Disse forekommer i matvarer som margarin eller fett, og lagt til bakevarer. Diabetikere bør være forsiktig med matvarer stekt i trans fett, for eksempel pommes frites. Dette er en grunn til at diabetikere bør begrense stekt mat. En diabetiker kan bruke en flytende vegetabilsk olje, eller til og med olivenolje ved baking. Eplemos, selv for noen bakt brød, kan legge fuktighet. Velg mat som er merket ikke-trans fett, slik som hele korn produkter og bakervarer produkter, ved hjelp av alternative fett eller andre som er lav-fett.

Gode ​​Fett: Velg Umettet!

Umettet fett er de som kommer fra planter, inkludert enumettet og flerumettet fett. Dette er flytende fett, ikke solid seg. Enumettet fett inneholder peanøtter, raps og olivenolje, samt de fleste nøtter og avokado. Flerumettede fettsyrer inkluderer noen flytende vegetabilske oljer, så vel som maisolje, saflorolje, soyaolje og. Frø som solsikkefrø inneholder også denne typen fett. Disse fett har den samme mengde kalorier, men kan inngå i diabetisk diett når de brukes i moderate mengder.

Gode ​​Fett: Omega 3-ere og andre

Omega-3 fettsyrer er kjent for å beskytte det vaskulære system, noe som er viktig for diabetikere helse. Inkludere disse fett i noen diabetiker diett. Disse fettsyrer finnes i fiskeolje, linfrø og forskjellige typer fisk, slik som sild, albacore tuna, laks og makrell, så vel som valnøtter.

Andre ting du bør unngå Kolesterol

Oppsøk fett-frie produkter, hvorav det er mange på markedet --- lav-fett majones og yoghurt, for eksempel. Unngå å bruke forkorte, smør og margarin, og gjøre sunnere valg. Noen produkter er spesielt laget, som smør-lignende elementer som bruker olivenolje eller yoghurt som base, i stedet for mettet fett. Begrens inntaket av eggeplommer. Hold deg til eggbeaters eller andre eggprodukter; ellers, fjerne eller redusere plommer for en hvit egg omelett. Unngå økologisk kjøtt, da disse er fulle av ekstremt høye kolesterolverdier --- særlig kalve hjerner.

Kvalitet høy-fiber matvarer

Besøk den lokale helse-mat butikk for å se hva lite fett og selv lave karbohydrat valg eksisterer. Fokuser på en diett som har moderate porsjoner av kjøtt og meieriprodukter, samtidig som for mer frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer. Havregryn er kjent som et korn som kan senke kolesterolnivået. Lær andre sunne valg for å bidra til å redusere kolesterolnivået.