Digidexo.com

Hvordan virker Sweet & Low påvirke Diabetikere 'blodsukkernivået?

Sukkererstatninger som Sweet & Low er utformet for å bli brukt i stedet for vanlig sukker for å redusere kaloriinntaket. Redusere mengden kalorier du forbruker vil hjelpe deg å miste uønsket vekt som spiller en rolle i å håndtere din diabetes. Sweet & Low er laget Sakkarin. Sakkarin motsetning til vanlig sukker ikke øke eller senke blodsukkernivået. Men trenger du å overvåke deg inntaket. The Food and Drug Administration har etablert trygge daglige forbruk av mange kunstige søtningsmidler. For Sweet and Low, den anbefaler daglige grensen er fem mg per kg kroppsvekt eller omtrent ni til tolv, pakker av søtningsmiddel.

Spise mat med sukker erstatter som er kalori gratis kan telles som gratis mat for diabetikere. Ifølge American Diabetic Association, en gratis mat er en med mindre enn tjue kalorier og fem gram karbohydrater per porsjon.

Andre ingredienser kan øke blodsukkernivået

Selv om du spiser mat som er laget med Sweet and Low og merket som sukker fri, kan den inneholde karbohydrater og andre ingredienser som kan øke blodsukkernivået. De er ikke alle kalori-fritt enten. Du må virkelig lese etiketter og vet alle ingrediensene i maten du spiser.