Digidexo.com

Skin Fordeler med infrarød sauna

En infrarød sauna utøver varme ved lavere temperatur enn en vanlig badstue, som strekker seg mellom 120-150 grader Fahrenheit - slik at en omstendelig tid i badstuen for en mer intens effekt på kroppen. Badstuen medium skiller seg fra en vanlig badstue fordi varmen i en tradisjonell sauna kommer fra varmt vann, som varmer opp rommet først, og deretter den personen, mens varmen fra infrarød sauna kommer fra infrarøde varmestråler som varmer kroppen først via penetrering. Infrarøde badstuer er tenkt å være et middel til å trekke ut urenheter fra kroppen og kan være gunstig for huden på flere måter.

Vekt og Cellulite

Ifølge The Infrarød Sauna Reference, de infrarøde stråler 'dyp penetrasjon inn i kroppen øker kroppens metabolic rate, forårsaker den til å svette. Menneskelig fettet begynner å kondensere, angivelig slik at underhudsfett til å bli utgitt i svette. Kroppen mister også væsker, slik at i en 30-minutters økt, kroppen kan miste opptil 300 kalorier. Denne prosessen renser også porene i huden din, slik at det ser sunnere, og angivelig redusere synlige cellulitter.

Avgiftning

En vesentlig fordel som infrarød sauna kan ha er avgiftende effekt på kroppen. Infrarød sauna kan rense kroppen for lagrede giftige elementer gjennom svetting prosessen. Ifølge Infrarød Sauna Reference, inneholder en analyse av svette som slippes ut fra kroppen under en økt med infrarød sauna ca 20 prosent giftstoffer, blant annet bly, kadmium, nikkel, kobber og natrium. Bli kvitt disse giftstoffene holder huden frisk og sunn, og kan forsinke aldringsprosessen.

Eksem

Som nevnt i Infrarød Sauna Reference økte infrarøde stråler årsaken blodsirkulasjonen, og dette åpner for mer oksygen og næringsrike elementer som skal mottas av cellene. Denne fremgangsmåten renser porene i huden og kan tillate utslipp av giftstoffer. Bli kvitt kløe og skrape hjelper til med den helbredende prosessen med eksem.

Acne

Etter bruk av badstue i tre til fire økter, lukket porene begynner å åpne, bli kvitt clogging kosmetikk og løsne døde hudceller. Dette fører til oppklaring av akne, blokkerte porer og hudormer.

Psoriasis

Psoriasis er vanskelig å behandle, men varme opp av kroppen fra infrarøde stråler virker som en falsk feber, og dette kan ha en positiv effekt på immunsystemet. Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, kroppstemperatur øker som respons på infeksjon, og dette forbedrer kroppens immunsystem. Det bremser ned virus og bakterievekst, og, sammen med økningen i blodsirkulasjonen, og strømmen av næringsstoffer, hjelper det å behandle denne huden.