Digidexo.com

Nyre og blære infeksjon Hjem Cures

Urinveisinfeksjoner - som inkluderer nyre og blære infeksjon - er smertefulle tilstander som forårsaker mage eller bekkenløsning og ryggsmerter. Andre symptomer på en blære og nyre infeksjon inkluderer smertefull vannlating og hyppig vannlating. Infeksjoner normalt utvikle seg når bakterier kommer inn i urinveiene. Selv om disse infeksjoner er vanlig hos kvinner, de også påvirke menn. Og mens antibiotika er en vanlig behandling, hjem rettsmidler er effektive i de tidlige stadier.

Drikk rikelig med væske

Øke væskeinntaket er en av de beste måtene å kurere en blære eller nyre infeksjon hjemme. Som nevnt, disse infeksjonene begynne når bakterier kommer inn i urinveiene og reiser til nyrer og blæren. Drikke væske - særlig vann --- stimulerer nyrene og hjelper kroppen din flush bakterier fra urinveiene. Tranebærjuice er også effektivt fordi det øker den sure nivået i urinen, noe som hindrer bakterier i å feste seg til veggene i urinveiene. Drikk minst åtte glass vann om dagen og unngå drikke som kan irritere en infeksjon som for eksempel sitrusdrikker, brus og alkohol.

Bruk Heat Therapy

Selv om smertefull vannlating og hyppig vannlating er de vanligste symptomene på en nyre eller blære infeksjon, kan bekken eller ryggsmerter også utvikle. Å behandle bekkensmerter og ryggsmerter, kan du bruke en varmepute eller ta et varmt bad. Varmen fra begge rettsmidler kan lindre ubehag. Plasser varmeputen på nedre del av magen eller ryggen i 10 til 20 minutters intervaller etter behov. I tilfelle av alvorlig smerte, kan en over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som anvist.

Ta vitamin C

Et svakt immunforsvar øker risikoen for å utvikle en infeksjon. For å redusere denne risikoen, og kjempe en eksisterende infeksjon, øke inntaket av vitamin C. Besøk din lokale helsekost butikk eller apotek og kjøpe vitamin C kapsler. Ta ca 1000 milligram av vitamin C en dag å forsurer urinen. Dette midlet kan stoppe veksten av bakterier i urinveiene og hastigheten din utvinning. Fordi vitamin C-tilskudd kan forstyrre effektiviteten av antibiotika, snakk med lege eller apotek før du blande to.