Digidexo.com

Hvordan behandle en hodepine med urter

Hodepine; vi alle få dem på et eller annet tidspunkt. Noen går bort etter å ha tatt en aspirin eller to. Noen blir til svekkende migrene. Uansett hva årsaken til en hodepine - spenninger, stress, luftforurensning - kan du behandle dem naturlig med urter. Det er mange urter som kan brukes til å behandle hodepine og mest urtemedisiner er svært enkel å lage og / eller bruk. I tillegg har noen av disse urtene blitt funnet av mange i det medisinske samfunnet for å ha gyldige smertelindrende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en hodepine med urter

Feverfew er en av de vanligste urter som brukes til å behandle hodepine. Bare tygge 3-5 blader. Hodepinen bør gå bort i løpet av få minutter. Hvis du er plaget av migrene, tygge 3-5 blader daglig. Det vil ta noen måneder med regelmessig bruk for å stoppe migrene helt, så vær tålmodig. Også feverfew smaker virkelig ille. Du bør enten ha noe å drikke tett på hånden som å jage din feverfew eller bruke bladene i en smakstilsatt te.

Sitronmelisse eller kamille te; enten av disse urter er stor for å hjelpe deg å slappe av og lindre hodepine forårsaket av stress eller spenning. Bare legg en teskje av tørket urt eller to teskjeer av den friske urt til en kopp kokende vann, sette mot i 15 minutter, sil og slurk.

Tørket lavendel er en annen urt som er bra for lettelser stress og / eller spenningshodepine. Bare rulle noen av lavendel blomster i en vaskeklut eller tøystykke. Plasser på pannen og over øynene dine. Slapp av og la duften av lavendel til å bære bort din hodepine.

Hvit willow bark inneholder salisylater, som er tilsvarende ingredienser som finnes i aspirin. Bare koke 1-3 teskjeer hakket urt i en kopp med vann i fem til ti minutter. Strain. Drikk opp til tre kopper per dag.

Peppermynte: Fortynn en del eterisk olje av peppermynte med ni deler alkohol eller vann. Gni på pannen og templer hver 15 til 30 minutter (unngå øynene) etter begynnelsen av en hodepine. En dråpe eller to av rett eterisk olje av peppermynte kan også duppet under nesen for å bidra til å avlaste trykket og lunger som kan forårsake Sinus hodepine.

Tips og advarsler

  • Du kan også kombinere feverfew med white willow bark til å behandle migrene.
  • Ikke bruk white willow bark hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre. Ikke bruk feverfew hvis du får utslett når du arbeider med friske urter. Feverfew kan noen ganger føre til munnsår i de menneskene som tygger de friske blader. Ikke bruk peppermynteolje på spedbarn eller små barn. Hvis du har noen bekymringer, spørsmål eller er ukjent med en viss urt, alltid konsultere legen din eller en sertifisert herbalist.