Digidexo.com

Hvordan reparere en plast Brille Frame

Hvordan reparere en plast Brille Frame


Plast øyeglasset rammer er svært behagelig å ha på, men brua er tilbøyelige til å bryte bør noe press brukes på rammen. Reparere broen på en plast øyeglasset ramme deg selv vil hjelpe deg å unngå bryderiet med å ta brillene til en spesialist for reparasjon. Reparasjonen kan gjøres hjemme ved hjelp av noen få vanlige husholdningsprodukter, og vil la deg komme tilbake til iført briller innen to eller tre dager, på det meste.

Bruksanvisning

Sett avisen ned på et bord. Ta til venstre brille og forsiktig gni sandpapir mot kanten av den ødelagte broen. Slutt å gni sandpapir mot broen da fargelegging er fjernet. Gjenta denne prosessen med den ødelagte broen på høyre brille.

Dypp en bomullspinne i neglelakk. Påfør bomullspinne til begge områdene av brua der sandpapir ble brukt.

Skjær en horisontal stykke ut av papp med saksen. Plasser stykke papp ned på avisen. Plassere hver halvdel av brilleglassene ned på pappen, slik at de er plassert normalt for seg. Vikle en strikk rundt hver brille å holde det på plass mot papp.

Påfør bonding lim til pause i briller, hvor de to sidene av brua kommer sammen. Bruk en bomullspinne til å fjerne overflødig bonding lim. La bonding limet satt i minst 24 timer.

Bor et lite hull på hver side av pause i briller med den flate kanter skrutrekker. Træ en nål med sytråd som er i samme farge som brillerammen og tre nålen gjennom de to hullene. Gå frem og tilbake mellom hullene å vikle tråden rundt bruddet i briller. Klipp tråden ut av nålen. Tape enden av tråden til broen på brilleinnfatningen med cellofan tape.

Påfør binding lim til tråden og hull på begge sider av briller. Tørk av overflødig bonding lim med en bomullspinne. La den selvklebende lim satt i minst 15 minutter. Pakk sytråd rundt broen av briller minst et dusin ganger. Kutt tråden med saksen. Påfør bonding lim på tråden pakket rundt broen. Tørk av overflødig bonding lim med en bomullspinne. La bonding limet satt i minst 24 timer.

Pakk sytråd rundt broen av briller minst et dusin ganger på nytt. Kutt tråden med saksen. Påfør bonding lim på tråden pakket rundt broen. Tørk av overflødig bonding lim med en bomullspinne. La bonding limet satt i minst 24 timer.

Fjern gummistrikk og pappen fra brillerammen. Sett briller på og liker å være i stand til å se igjen nå som du har løst plast brilleinnfatningen.

Tips og advarsler

  • Dekker brilleglass med voks papir vil beskytte dem mot riper eller får noen av bonding lim på dem.
  • Bonding lim og neglelakk kan forårsake hodepine når de brukes i et dårlig ventilert område.