Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en Face Rash

Face utslett kan oppstå for en rekke årsaker, inkludert barbering irritasjon og allergi mot alt fra mat til de kosmetiske produkter du kan bruke. Det finnes ulike midler du kan gjøre hjemme som kan tilby lindring fra kløe og irritasjon, og kanskje til og med hjelpe utslettet forsvinner. Hvis du har et utslett i ansiktet ditt, eller hvor som helst på kroppen din, er det viktig å se etter eventuelle endringer i farge, størrelse eller tekstur. Hvis utslettet blir verre som dagene går, bør du besøke en medisinsk faglig umiddelbart. Nedenfor finner du flere at-home rettsmidler for en ansikts utslett.

Olivenolje

Olivenolje er veldig beroligende og fuktighetsgivende for huden og vil avlaste noe kløe eller irritasjon fra en ansikts utslett. Bare lett bearbeid olivenolje på det berørte området og la den tørke. Gjenta om nødvendig.

Havregrøt

Havregryn er flott for lindrende irritert hud og vil ta kløe ut av enhver hudutslett. Cook omtrent en halv kopp med havregryn i varmt vann og la den avkjøles. Når det er kult å ta på, bruke den til det irriterte området av ansiktet som en maske. La dette på i ca 10 minutter, deretter forsiktig skylle den av og klapp ansiktet tørt med et rent papirhåndkle.

Basilikumblader

Basilikum og hvitløk begge har antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør dem perfekt for å lindre kløe og irritasjon. Prøv å blande sammen flere basilikumblader med et fedd hvitløk og en spiseskje olivenolje til du har en puré. Påfør blandingen til ditt ansikts utslett og la virke i fem til ti minutter. Skyll med varmt vann og tørk med en ren papirhåndkle.

Kamille

Kamille er veldig beroligende, noe som gjør det til et flott middel for en ansikts utslett. Bratte noen kamille blader i veldig varmt vann i 3-5 minutter. Sil blomster fra vannet og la den avkjøles. Når kamille te er kult, DAB den på det berørte området med en bomullsdott.

Aloe Vera

Aloe vera er anerkjent for sin aktuell beroligende og helbredende effekt på irritert eller betent hud. Bruk en aloe vera gel eller bare forsiktig gni massen av en frisk aloe vera blad på ansiktet utslett.