Digidexo.com

Best Nuts for kosten

Best Nuts for kosten


Kosten har en tendens til å unngå muttere på grunn av fettinnholdet. Men nøtter er rike på vitaminer, mineraler og antioksidanter kjemiske forbindelser. De kan spille en betydelig rolle i å redusere usunne nivåer av kolesterol, hindrer blodårene fra herding og åpne opp blodårene. Ifølge US Food and Drug Administration, kan dietter som inneholder en unse av nøtter redusere risikoen for hjertesykdom. Mens du er på en diett for å gå ned i vekt, er nøkkelen til å spise nøtter for å begrense porsjoner.

Typer og ernæring

De beste nøtter for slanking inkludere valnøtter, mandler, pekannøtter, cashewnøtter, macadamia nøtter, paranøtter og peanøtter. Valnøtter gir omega-3 fettsyrer, som ivaretar hjertet og øke kognitiv kapasitet. De har også gi anti-inflammatorisk fordeler med hensyn til psoriasis, eksem og astma. En fjerdedel kopp mandler møblerer 25 prosent av det daglige anbefalte inntaket av magnesium. Mandler også gi kalium, kobber, mangan, vitamin E, selen og kalsium. Fylt med ca 20 mineraler og vitaminer, pekannøtter bidra til å redusere kolesterolet. Sekstifem prosent av fettet i cashewnøtter er enumettet, hvor 90 prosent er av type "gode" fett som finnes i olivenolje. Makadamianøtter er også høy i enumettede fettsyrer, og gir protein, kalium, magnesium og fiber. Rik på selen, kan paranøtter dempe risikoen for brystkreft, og inneholder en rekke næringsstoffer, inkludert kobber, niacin, magnesium, vitamin E og protein. Ansett en belgfrukt, peanøtter gi niacin og folat, et B-vitamin som forebygger hjertesykdom og redusere risikoen for fødselsskader.

Hva finnes ikke i Nuts

Nøtter er ikke bare kolesterol-fri, men er kjent for å senke kolesterolet. Rå nøtter inneholder bare spor av natrium. Unngå saltet og ristede nøtter hvis du er slanking.

Slanking Approach

For å kontrollere kaloriinntaket, begrenser den daglige porsjon av muttere til en håndfull. The protein, fett og fiber i nøtter kan mette din appetitt for lengre perioder av gangen, og muligens hjelpe deg å miste vekt. Du kan også føle seg mindre belastede når inkludert nøtter i kosten din. En annen tilnærming er å bytte ut matvarer som er høy i kalorier og mettet fett med nøtter, noe som begrenser mengden av nøtter i kosten til 1 til 2 oz. daglig. I stedet for topping yoghurt med jordbærsyltetøy, for eksempel, dryss den med nøtter.

Studier

Forskere ved Harvard School of Public Health og Brigham and Women Hospital oppdaget at tre ganger så mange mennesker prøver å kaste pounds var i stand til å bo på en middelhavsstil kosthold som inkluderte nøtter, ifølge University of Nebraska Cooperative Extension. De menneskene som var etter en tradisjonell lav-fett diett kunne ikke holde seg til diett. I en annen studie gjort ved Harvard School of Public Health, fant forskerne kvinner som forbrukes fem eller flere 1 oz. porsjoner av nøtter, for eksempel peanøtter, på en ukentlig basis senket sin risiko for type 2 diabetes med om lag 30 prosent i motsetning til kvinner som ikke spiser nøtter.