Digidexo.com

Hvordan åpne en Ortodontisk Bukseseler Bracket

Iført tannregulering er en rett passasje for millioner av mennesker, unge og gamle. Korrigering av ditt smil kan øke din selvtillit og være gunstig for helsen. Men noen ganger må du korrigere correctors. Hvis du finner ut at du trenger å åpne en av brakettene på tennene, følger disse retningslinjene.

Bruksanvisning

Finn låsemekanismen. Undersøk frontpartiet av braketten. Med de fleste vanlige tannregulering, vil du finne en enkel låsemekanisme på forsiden. Det vil trolig se ut som en liten tapp som stikker ut fra fronten av braketten.

Påfør en liten mengde press. For de fleste moderne merker av tannregulering, er alt du trenger en liten mengde press som du kan bruke med fingeren. Trykk på fanen og du skal føle det gi.

Ta problemet element. Enten du justere bukseseler wire eller fjerne en bortkommen stykke mat eller rusk, foreta justeringer mens braketten er åpen.

Lukk braketten. Du vil ønske å lukke braketten igjen slik at ingen unødig skade oppstår til det. For å lukke, bare bruke en liten mengde press til braketten. Du skal høre eller føle klikk når den låses på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger å justere tannregulering i uansett, selv bare for å fjerne et stykke av mat, ta kontakt med kjeveortoped så snart som mulig for å sikre at du ikke skade din kjeveortopedisk arbeid.