Digidexo.com

Slik Care for en fødende kvinne

Slik Care for en fødende kvinne


En fødende kvinne trenger ikke hennes ektemann eller signifikante andre kjører rundt i panikk skape mer stress for henne. Du må holde hodet på rett og konsentrat. Her er hvordan du skal hjelpe en fødende kvinne.

Bruksanvisning

•  Hold deg rolig. Uansett hva som skjer må du forbli rolig slik at du ikke vil velte henne. Hun kan fungere som nøtter som hun vil, det som teller er at du er en stein og du ikke knekke under stress.

Vær forberedt før du går inn for at fødestua. Ekle ting kan skje i løpet av en kvinnes arbeidskraft, så vær forberedt på å se alle slags kroppsvæsker. Hvis du har en kvalm mage, kan det hjelpe å ta kvalme medisiner før hennes arbeidskraft blir for intens.

Selvfølgelig vil en god lege spørre deg om du er interessert i å se selve fødselen i god tid for øyeblikket. Hvis doc ikke gjør det, må du fortelle dem at du kommer til å plassere deg selv ved din kone (eller kjæreste) hode og du vil heller ikke se noe der nede.

Stay av henne så mye som mulig i løpet av arbeidskraft, men ikke glem å hvile hvis arbeidsmarkedet er lang. Hjelp med pusten hennes under hennes sammentrekninger. Holde henne i hånden. Hjelpe henne fokus på oppgaven, men ikke gi henne for mye retning - det er hva legen er der for. Du ønsker ikke å blande signaler med lege eller sykepleier.

Forsikre henne under fødselen og holde henne oppdatert om hva som skjer. Prøv å få henne tankene bort av sammentrekninger og leveringsprosessen. Du ønsker kanskje å lese for henne hvis tiden tillater det.

Hold varme tepper på henne hvis hun er kald og tørk pannen med en kald klut hvis hun er hot.

Husk det handler om henne akkurat nå. Hun ønsker ikke å høre at du er sliten eller ryggen er vond fra det ubehagelig stol du sov i går kveld. Gi henne komplimenter i stedet; "Du gjør stor honning," er bra for startere.

Spør henne hva hjelpen hun trenger. Med andre ord, gjøre hva du kan for å gjøre henne lykkelig og komfortabelt. Ikke gjør henne sint; en kvinne vil ikke la deg leve som en ned.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har alle dine forsikring informasjon med deg. Du er nødt til å fylle ut masse papirer på stedet, og hvis du ikke har bestemt forsikring og medisinsk informasjon, du er ødelagt.
  • Vær forberedt på å bli skreket til. Det skjer vanligvis bare i filmer, men nå og da, vil du bli skreket til.