Digidexo.com

Hvordan redusere risikoen for astma

Hvordan redusere risikoen for astma


Astma rammer hundretusener av amerikanere hvert eneste år, og mange gjør de tingene du trenger for å unngå å være astma gratis. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan redusere risikoen for astma.

Bruksanvisning

•  Unngå å være overvektig. Selv om ingen studien har vært definitive bevis, være over vekt har vist seg å bidra med noen hvordan å utvikle astma. Du rådes til å snakke med legen din om en diett og mosjon plan som er skreddersydd til å passe din livsstil og nåværende helsetilstand. Du blir også rådet til å unngå å gjøre anstrengende arbeid (unntakene er din treningsplan som legen setter deg på og din daglige jobb) mens overvektig, fordi dette kan utløse kronisk astma tilstand.

Ikke røyk. Røyking kan føre til en rekke negative helseeffekter som lungekreft, høyt blodtrykk, emfysem og andre for å nevne noen. Hvis du røyker, kan noen av kjemikalier i sigaretter som du røyker direkte føre til betennelse i bronkiene og føre til kronisk astma. Hvis du røyker, ville det være i din beste interesse alene for å slutte å røyke umiddelbart eller finne noen som kan hjelpe deg (spesielt hvis du har en familiehistorie med astma).

Hold hjemmet rent og fri for skadedyr. Studier utført har vist at støvmidd, støv, husholdning lukt og til og med kakerlakkskitt kan øke sjansene for å utvikle kronisk astma. Du bør holde huset rydde inn ved å ta ut søpla når den er full, sjampo tepper rutinemessig, ikke røyker inne i ditt hjem, leie en pest profesjonell å utrydde noen rotter, kakerlakker eller andre skadedyr som har infiltrert ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Når du får astma du ikke kan reversere tilstanden. Sørg for at du gjør det som er i din kontroll for å holde fra å få denne tilstanden.