Digidexo.com

Anti-anfall medisiner som brukes for Bipolar lidelse behandling

Bipolar lidelse er vanskelig å leve med, men det kan kontrolleres med behandling og medisinering. Anti-anfall medisiner kan hjelpe den generelle mentale helse for pasienter ved å stabilisere den elektriske aktiviteten og kontrollere utgivelsen av signalstoffet glutamat i hjernen.

The Science

Glutamat er en kjemikalie som er lagret i nerveceller, og brukt til å eksitere nerveceller. Det frigjøres når elektriske signaler bygge opp i nerveceller og dermed opphisse flere nerveceller. For mye eller for lite av denne kjemiske antas å forårsake epilepsi og også mental ustabilitet.

Lamictal

Den vanligste anti-anfall stoffet som brukes for bipolare pasienter er Lamictal. I generisk form er det kjent som lamitrogine.

Lamictal utslett

Hos noen pasienter Lamictal kan forårsake en alvorlig hudutslett som venstre ubehandlet kan føre til sykehusinnleggelse og i sjeldne tilfeller død. Utslettet er mest sannsynlig å dukke opp i løpet av de første 2-8 ukene av å bruke stoffet, og det er mer vanlig hos barn og eldre.

Trileptal

Trileptal er en annen anti-anfall medisiner som brukes for personer med bipolar lidelse, spesielt hvis de har en allergisk reaksjon på Lamictal

Andre Anti-anfall medisiner

De anti-anfall narkotika typer som brukes til å kontrollere bipolar lidelse meste faller under tre kategorier. Den valproat kategorien inkluderer medisiner som Depakote og Stavzor. Den carbamezipine kategorien inkluderer Eptiol, Tegretol og Trileptal. Den tredje catergory er lamitrogine, som inkluderer Lamictal. Neurontin er en annen anti-anfall medisiner som brukes for bipolare pasienter, som ikke passer inn i en av de tre kategoriene.