Digidexo.com

Hva du skal spise for å senke høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er et resultat av blod blir presset gjennom blodårene dine på høyt trykk. Du kan ha høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, og ikke opplever noen symptomer. Men på et tidspunkt kan du oppleve et hjerneslag, nyresykdom eller hjertesykdom. Hvis du har høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan du kontrollere den gjennom medisinering og kosthold. Hva du spiser påvirker blodtrykket, og etter bestemte kosttilskudd retningslinjene vil hjelpe deg med å redusere høyt blodtrykk.

DASH

The National Heart, Lung and Blood Institute fremmer DASH diett for å senke høyt blodtrykk. DASH står for Dietary Approach to Stop Hypertension, og spise plan er et resultat av studier som støttes av instituttet. Hovedelementet i kosten er et lavt inntak av natrium eller salt. Det inkluderer også redusert inntak av rødt kjøtt, mettet fett, sukker og stivelse.

På denne dietten, ville en typisk frokost være en liten skål med fullkorn frokostblanding med lettmelk, en banan og en skive helkornbrød med 1 ts. av lav-salt margarin. Vaske den ned med en kopp appelsinjuice.

Til lunsj, kan du nyte lav-salt, lav-fett kylling salat på to skiver helkornbrød ledsaget av en hage salat med lav-fett, lav-salt dressing og litt fruktsalat.

Middag er 3 oz. av magert kjøtt med en kopp sautert grønne bønner, med bønner kokt i rapsolje eller andre hjerte-vennlig olje. Sammen med kjøtt og grønnsaker, kan du ha en liten bakt potet med fettfri rømme og lav-fett cheddarost.

Mengden av porsjoner er viktig. Saltinntaket begrenses til ca 2000 mg om dagen, og det daglige kaloriinntaket er ca 2000.

Vegetarianer

Kutte alle kjøtt og kjøtt biprodukter ut av kostholdet ditt kan senke blodtrykket. Rødt kjøtt, kylling og svinekjøtt inneholder høye nivåer av fett. Fettet fra disse matvarene er vanskelig for kroppen å behandle, og resultatet er høyt kolesterol. Høyt kolesterol er forbundet med høyt blodtrykk. Skjær ut kilden til kolesterol, og du fjerner stoff som fører til at blodtrykket til å stige. En diett høy i frukt og grønnsaker sammen med hele korn kan redusere blodtrykket og kolesterolnivået.

Mens kjøtt og kjøtt biprodukter inneholde stoffer som kan føre til skade, de er også gode kilder til protein. Hvis du bestemmer deg for å bli vegetarianer, må du erstatte din kilde til protein. Matvarer som peanøttsmør gir protein, men disse emballerte matvarer kan være høy i natrium. Bruk bare lav-fett, lav-natrium matvarer.

Fisk og Fiber

Øke din fisk inntak kan også senke blodtrykket. Fisk er høy i omega-3 fatty olje, en organisk forbindelse som fremmer et sunt sirkulasjonssystemet. Skifte kjøtt i dine måltider tre ganger i uken med fisk kan ha en positiv innvirkning på blodtrykket.

Fiber forbedrer fordøyelsessystemet, som i sin tur, holder det "dårlige ting" fra å bygge opp i sirkulasjonssystemet. Riktig type fiber, slik som hele korn brød og pasta, hjelpemidler i riktig behandling av kolesterol og reduserer giftstoffer bygge opp i blodet.

Spise færre salt mat og kjøtt og øke din fisk og fiber inntaket er to viktige elementer for å senke blodtrykket. Har blodtrykket kontrolleres jevnlig for å sikre at endringer i kostholdet har den ønskede effekt.