Digidexo.com

Hvordan vet elektriske tannbørster fungere bedre enn vanlig de?

Munnhygiene er en bekymring for folk i alle aldre. Takket være den utstrakte bruken av fluor og tilgjengelighet av tannkrem og tannstell, innenfor de siste tjue årene folk har satt mer fokus på å holde tennene og tannkjøttet rent og klart fra plakk og sykdom. En av de siste verktøyene som har forandret måten mange av oss tenker om omsorg for vår munn er elektrisk eller batteridrevet, tannbørste. Disse state of the art tann omsorg enheter, som kan kjøres fra $ 5 til $ 150, har erstattet den vanlige tannbørsten for mange fordi de renser bedre, raskere og mer effektivt.

En av måtene den elektriske tannbørsten slår ut manuell tannbørste er gjennom bust rotasjon. De fleste elektriske tannbørste merker har mekaniske systemer som er bygget rundt en roterende hode av bust som beveger seg i en bevegelse som ligner på kronglete en dør knott til høyre og deretter til venstre. Tradisjonelle, manuelle tannbørster er vanligvis operert ved å kjøre hodet frem og tilbake i en sideveis bevegelse over overflaten av tennene, som er effektiv, men krever at brukeren å børste frem og tilbake rundt det samme området flere ganger til virkelig rengjør den og fjerne plakk . I motsetning til en elektrisk børste som har en roterende hode, har brukeren bare å gå over et område av munnen en gang eller to ganger på grunn av den høye turtall av hodet (vanligvis mellom 6000 og 32 000 omdreininger per minutt) for å eliminere samme mengde av plakk, noe som gjør det en raskere og bedre måte å rengjøre enn en manuell tannbørste.

Power er et annet aspekt av tann omsorg hvor den elektriske børsten topper manuell tannbørste. Vibrasjonene fra den elektriske børsten og de tettpakkede busten bety at brukeren trenger mindre fysisk makt for å rengjøre effektivt enn en manuell tannbørste. Ofte vil manuelle brukere legge merke til sine børstehår blir flådd ut til sidene av hodet som følge av den intense trykk som er nødvendig for å rense plakk bort fra overflaten av tennene.

Et siste eksempel på hvorfor elektriske tannbørster rene bedre enn manuelle tannbørster er oral tilgjengelighet. Elektriske tannbørster har mindre, mer kraftige hoder som er i stand til å bevege seg lettere og passer bedre inn i den merkelige områder av munnen og tenner enn en stor manuell tannbørste hodet. Dessuten gjør den elektriske tannbørste børsting og rengjøring vare lettere for folk som har begrensede områder av bevegelse og kraft, slik som de med leddgikt, på grunn av den enkle manøvrering av den lille elektriske hodet sammenlignet med de vanskelige og uhåndterlige vinkler noen ganger en manuell tannbørste behov å bli flyttet for å oppnå de samme resultatene.