Digidexo.com

Botemidler for kronisk utmattelsessyndrom

Hvis du har hatt kronisk utmattelse for de siste seks månedene, og legen har utelukket andre medisinske tilstander, du kan ha kronisk utmattelsessyndrom (CFS). Ifølge Centers for Disease Control, årsakene til CFS er fortsatt ukjent, men det er mange måter du kan behandle symptomene.

Sunne livsstilsvalg

Den beste måten å bekjempe Kronisk utmattelsessyndrom er ved å beskytte din helse. Et balansert kosthold, rikt på vitaminer og mineraler, kan hjelpe deg å opprettholde din energi. I tillegg er det viktig å få tilstrekkelig hvile og trening for å holde kroppen fungerer på et optimalt nivå.

Analgetika

Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) kan anvendes for å få ned feber eller for å redusere smerte.

Antidepressiva

Legen din kan forbyr en lav dose av antidepressiva for å lindre symptomer på depresjon og for å produsere en beroligende effekt.

Alternative terapier

Noen alternative behandlingsformer synes å hjelpe CFS lider. For eksempel kan du bruke terapeutisk massasje eller myofascial release terapi for å slappe av dine muskler. I noen tilfeller kan energi legemiddel anvendes.

Emosjonell helse

Du må beskytte din emosjonelle helse for å beskytte din fysiske helse. Fordi CFS lider ofte føler misforstått av andre, er det viktig å bygge et nettverk av mennesker som du kan slå til. Støttegrupper kan være spesielt nyttig for å løfte humøret og låne en sympatisk øret.