Digidexo.com

Sikkerhet for Polykarbonat Briller

Sikkerhet for Polykarbonat Briller


Vernebriller beskytter øynene og hodet fra potensielle skader mens de gjør arbeid eller spille idrett. Det foretrukne materiale for sikkerhetslinser er polykarbonat, en type plast som er støtsikre. American National Standard Institute (ANSI) setter visse standarder og krav til polykarbonat linser og rammer for vernebriller. Godkjente polykarbonat vernebriller vil bli merket med et stempel som sier "Z87-2."

Materiale

Brilleglass er laget av glass, plast eller polykarbonat. Glass er den tyngste type linse og også den enkleste å bryte. Plast linser er lettere enn glass, og ikke bryte så lett. Plastglass er laget av en langsom oppvarming og avkjøling.

Polykarbonat er lettere og tynnere enn plast og er sprøytestøpt hvor små kuler av plast er raskt oppvarmet, støpt, komprimert og nedkjølt. Polykarbonatmateriale er mer ettergivende og vil vanligvis bøyes under stress i stedet for å bryte som plast eller glass, noe som gjør materialet tryggere å bære i en industriell eller sport situasjon.

Impact Resistance

Polykarbonat er den beste typen slagfast materiale sikkerhetsmessige linser, ifølge en studie utført av Institutt of Ophthalmology and Visual Sciences, University of Louisville School of Medicine. Imidlertid er ingen objektiv knuse-bevis. En fordel med polykarbonat er at hvis den gjør det bryte, det vanligvis bryter inn i flere store biter motsetning til glass eller plast, som bryter seg inn i mange små skår og er mye farligere når de blir brutt.

Rammer

Den beste typen briller for polykarbonat linser er rammer utformet for å holde sikkerhets linser. Vanlige "kle" briller er ikke laget som sikkerhets rammer. Under en innvirkning, kan polykarbonat linser sprette ut av vanlige rammer og potensielt forårsake skade. Polykarbonat vernebriller er tilgjengelig som en en-brikke, ikke-reseptbelagte ramme og objektiv sett, vanligvis selges i optiske eller sportslige gode butikker. Sikkerhets rammer er stemplet med "Z87-2" for å vise at de oppfyller ANSI standarder for sikkerhet.

Fit

En god passform er viktig med vernebriller. Optikere er opplært til å hjelpe deg med å velge riktig størrelse på polykarbonat rammer og vil måle foran ansiktet ditt og templet lengden for den delen som går over ørene. God pass polykarbonat vernebriller er slitt så nær ansiktet som mulig.

Pleie elementer

Rene polykarbonat vernebriller ved vask med såpevann og tørke med en myk klut. Polykarbonat er mykere enn plast og kan ripe enklere, selv med et ripesikkert belegg. Bytt objektiver som har dype riper, chips eller sprekker som dette kompromitterer sikkerheten linsene.

Barns sikkerhet

Polykarbonat er den eneste typen materiale som er anbefalt for barn på grunn av sikkerheten til linsene.

Ultrafiolett lys og UV Kvalitet av polykarbonat

Polykarbonat vernebriller har iboende ultrafiolett beskyttelse, absorberer mer enn 99 prosent av UV-lys. Iført polykarbonat linser beskytter øynene dine mot UV-stråling, i likhet med solkrem for huden din.