Digidexo.com

Langvarig bruk av vekttap narkotika Alli

Alli er den første over-the-counter pille for vekttap med US Food and Drug Administration godkjenning. Den ble tilgjengelig for forbrukere i 2007 etter en rapportert 100 kliniske studier. Noen kritikk av Alli nevne de mulige bivirkninger av løs avføring og gass med fet spotting. Selskapet sier at hvis kostholdet er høy i fett, kan du støte på disse påvirker. En del av Alli diett plan er å redusere fet mat og spiser sunnere. Stoffet produksjon sier at Alli skal være en del av en livsstilsendring blant annet økt mosjon og bedre kosthold for å realisere optimale effekter.

Alli: Juryen er fortsatt ute

Alli virker ved å hemme enzymer i magen fra å bryte ned fettet i maten til mindre molekyler absorberes av kroppen og dermed redusere opptaket av fett. Les produsentens instruksjoner på flasken og som en del av startpakken for nye brukere. Pass på at du er i stand til å følge instruksjonene inkludert senke fettinnholdet i måltidene og begynner et treningsprogram. Hvis du ikke er i stand til å utføre hele Alli programmet, vil du ikke innse maksimal effekt. De fleste pasienter reduserte bivirkninger ved å følge et lavt fettinnhold, redusert kaloriinntak, som ikke overskrider 15 gram fett pr måltid.

Sikker så langt

Alli fungerer i magesekken, lite av det er absorbert inn i blodet, og den har ingen virkning på hjertet, lever eller hjernen. Ingen studier har funnet en sammenheng mellom Alli og beslag, hjertebank, forhøyet blodtrykk eller hjerteproblemer.

Avhenger Diet

Alli hevder å være i stand til å blokkere opptaket av omtrent 25 prosent av fettet i en persons diett, noe som resulterer i en 5 prosent til 10 prosent vekttap over tid. Tester viser at det skal være mer effektivt enn bare slanking. Det hevder at de fleste fordelene av pillen er realisert i løpet av seks måneder. Hvis en person fortsetter og øker de andre fasetter av programmet (godt kosthold og mosjon), er det mulig å slutte å ta pillen og fortsette å miste vekt. Kritikere hevder at hvis en person slutter å ta p-piller, så all vekten tapt vil komme tilbake; Dette er imidlertid bare dersom personen ikke er å spise sunt og trene.

Alvorlige bivirkninger?

I 2006, Dr. Sidney Wolfe, direktør for Health Research Group ved Public Citizen (en offentlig advocacy gruppe), talte mot Alli blir OTC grunnet studier som kan ha viste forstadier til kreft i tarmslimhinnen. I disse studiene ble rotter gitt den viktigste kjemiske i Alli, og resultatene viste dens evne til å forårsake slike skader. Studiene ble publisert av ML Drent og andre i International Journal of Obesity i 1993 og 1995 I 2009 har det ikke vært noen langsiktige studier på mennesker på Alli eller dets kjemikalier for å bekrefte om det er negativt eller positivt langsiktig påvirker.

Vitaminer som trengs

Kritikere og Alli selv ikke bekrefter at å ta pillen resulterer i at kroppen ikke er i stand til å absorbere visse vitaminer, inkludert A, D, K og E. Alli anbefaler å ta et vitamintilskudd mens du tar Alli å holde disse viktige vitaminer i kroppen . Hvis du ikke tar et supplement, kan det være skadelig på lang sikt påvirker av kroppen din ikke får nok av disse vitaminene.