Digidexo.com

Naturlige metoder for behandling av høyt blodtrykk

Naturlige metoder for behandling av høyt blodtrykk


Kjent som "silent killer", høyt blodtrykk (hypertensjon) viser ikke symptomer før komplikasjoner utvikle. Medikamenter blir brukt til å behandle høyt trykk, men det finnes alternative metoder for å bidra til å senke blodtrykket også.

Livsstilsendringer

Sunn livsstil endringer vil bidra til å senke blodtrykket. Ved å følge disse nyttige tips, har du en god sjanse til å senke blodtrykket opplesninger og unngå hjerte komplikasjoner.

Blodtrykket opplesninger på legekontoret kan ikke alltid være riktig, som noen mennesker har det som kalles "hvit frakk syndrom", og målingene kan være høyere på grunn av stress. Sjekk blodtrykket hjemme av deg selv ved hjelp av en sphygmomanometer (blodtrykksmansjett og gauge). Skaff avlesninger på samme tid hver dag eller så mange ganger som din lege ordre, som blodtrykket varierer i løpet av dagen.

Å miste vekt har en positiv effekt på blodtrykket. Spise sunt og trene. Delta i aerobic trening som gåing, løping, svømming, dans, eller en hvilken som helst øvelse som vil øke pulsen og opprettholde den i minst 20 minutter. Det er best å unngå nonaerobic trening som vektløfting og push-ups, som kan være skadelig for personer med hypertensjon.

Stressreduksjon er også viktig for å senke blodtrykket. Avslapping via meditasjon, yoga, biofeedback, massasje og bare hvile kan få ned blodtrykket. Kronisk stresset folk slipper en unormal mengde av adrenalin, noe som fører til små blodkarene seg sammen og gjør det vanskeligere for hjertet å presse blodet gjennom.

Unngå alkohol, koffein og tobakk.

Kosthold kan bidra til å redusere høyt blodtrykk

Prøv å unngå dyr fett og legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. De eneste akseptable proteiner er fisk, kylling, kalkun og belgfrukter. Hold diett lav-fett og full av fiber. Viktige matvarer til forbruker er bananer (en god kilde til kalium), selleri (fotokjemisk 3-N-butylftalid reduserer BP), grønne grønnsaker og melk (kalsium), matvarer rike på folat (bønner, korn, rosenkål, asparges), cayennepepper (holder blodplater kleber seg sammen), og matvarer rike på vitamin C (frie radikaler hindre blodåreveggen skade). Sørg for å få essensielle fettsyrer i kosten fra fisk som laks og sardiner. Og sesongkort mat med mye hvitløk, som også er effektiv i å senke blodtrykket.

Følge en streng salt-fri diett og unngå matvarer som har salt, soda, natrium eller symbolet "Na" oppført på ingrediens etiketten. Også prøve å unngå konserveringsmidler som MSG, sukkererstatninger, kjøtt tenderizers og soyasaus (som har et høyt saltinnhold).