Digidexo.com

Tips til å gå ned i vekt på fem dager

Hvis du har en spesiell hendelse rett rundt hjørnet og trenger å gå ned i vekt raskt, slappe av. Det er mulig å miste en merkbar mengde vekt på så lite som fem dager. Du trenger ikke engang å skallet ut en masse penger for slankepiller eller potions eller utøve dingser. Bare følg noen sunn fornuft tips.

Vann

Det viktigste første skritt er å drikke mer væske, særlig vann. Vann hjelper deg til å føle deg mett og det også spyler kalorier og fett fra kroppen din. Mange eksperter mener at det vi tenker på som sultfølelse er faktisk de første tegn på dehydrering. Hvor mye er nok? Hvis urinen er klar eller en blek strå farge, er du drikker nok vann. Hvis det er gyllen eller gul, drikke mer.

Trening

Ikke la noe snacks mellom måltidene. Hvis du ønsker å gå ned i vekt i fem dager, kan du ikke råd til de ekstra kaloriene. Unngå automatene og kakeboksen. Tenk på hva du kan gjøre for å distrahere deg fra dem: ring en venn, takle en husholdning ork, kjøre et ærend.

Konsentrer deg om de fire store

Til måltidene, konsentrere seg om disse fire matvarer: magre proteiner, grønnsaker, frukt og helkorn. Eliminer sukker, salt og fett fra tallerkenen din så mye som mulig. Ikke gå tilbake i sekunder. Tygg hver bit sakte og nyt smaken.

Bære de riktige klærne

Riktig størrelse og riktig kutt av klær kan gjøre hele forskjellen i hvordan du ser ut. Du kan enkelt se flere størrelser mindre eller større avhengig av hvordan klærne passer. Ta litt tid til å finne akkurat det rette antrekket for hvordan du ser ut nå. Spør en venn eller en butikk medarbeider om råd. Størrelsen er bare et tall, det er hvordan du ser det er veldig viktig.

Advarsel

Hvis du har en kronisk medisinsk problem, for eksempel diabetes, bør du kontakte lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen vekttap plan.

Slankepiller og væsker kan ha uønskede bivirkninger (f.eks, irritabilitet, søvnløshet, hjertebank). Unngå dem hvis mulig.

Et vekttap på én til to pounds per uke regnes som optimal for å miste vekt og holde den av. Å miste en stor mengde vekt i løpet av kort tid kan utløse helseproblemer.