Digidexo.com

Ting å spise for å bidra til å redusere høyt blodtrykk

En typisk, frisk blodtrykket er omtrent 120/80 eller mindre. Har høyt blodtrykk er en helse fare som kan føre til hjerteinfarkt, slag eller andre helserisikoer. Mange har senket sitt blodtrykk gjennom kosthold og mosjon med gode resultater. Det er flere matvarer som har blitt assosiert med en reduksjon i blodtrykket. Å spise bare de riktige mengder av fjærfe, fisk, nøtter, hele korn, frukt, grønnsaker, lav-fett, lav-natrium matvarer nøkkelen til å hjelpe til å holde blodtrykket på et sunt nivå.

Soyabønner og bananer

Soyabønner og bananer inneholder mye kalium. Forhøyede nivåer av kalium bidrar til å redusere natrium i kroppen din. Å ha for mye natrium kan øke blodtrykket.

Solsikkefrø, bønner og spinat

Disse matvarer er magnesium og kalium rik. Magnesium og kalium er stoffer som med hell senker blodtrykket. Husk å velge usaltet merkevare av solsikkefrø. Noen bønne valg som er effektive er kidneybønner, Lima bønner, svarte bønner, hvite bønner, marineblå bønner og Pinto bønner.

Skummet melk

Skummet melk gir oss tilsatt kalsium og viktig vitamin D. Blodtrykket senkes ca 10 prosent med disse to sunne næringsstoffer.

Mørk sjokolade

Mørk sjokolade elskere glede seg! Denne lekker behandling er forbundet med en redusert blodtrykk. Du trenger ikke å spise for mye så vær forsiktig og nyt det å vite at noe virkelig velsmakende kan være bra for deg. Et knapt halv unse eller mindre er alt som det tar å oppnå et blodtrykk fordel.

Selleri

Alle grønnsaker er gode valg for noen med høyt blodtrykk på grunn av sin lav-fett, lav-natrium egenskaper, men selleri i særdeleshet er en utrolig høyt blodtrykkssenkende mat. Selleri fungerer på kroppens systemer litt annerledes på grunn av en spesiell olje som den inneholder. Denne oljen slapper musklene som bidrar til å opprettholde blodtrykket. Selleri fungerer også på kroppen din i den samme handlingen som et vanndrivende ville. Dette vil bidra til å redusere eventuell gjenværende natrium i kroppen din, som er det som fører til at blodtrykket til å stige.

Fisk

Visse typer fisk, som laks, bidra til å redusere blodtrykket. Fisk, særlig laks, inneholder et høyt nivå av Omega 3, som er en fettsyre. Det er påvist Omega 3 vellykket i å senke blodtrykket. Du trenger ikke å være forsiktig på ditt valg av fisk, imidlertid, og unngå stekt fisk. I tillegg, har fisken en høy grad av kvikksølv, som er skadelig for kroppen. Du trenger ikke å begrense inntaket av fisk til en gang i uken bare på grunn av dette.