Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket naturlig med Hawthorn

Hagtorn blomstrer busk som har blitt brukt medisinsk for mer enn 200 år. Plantens blader og bær er en naturlig antioksidant som er effektive for noen mennesker når de brukes til å forbedre sirkulasjonen, regulere en uregelmessig hjerterytme og lavere blodtrykk. Hawthorn er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og naturlige levende sentre.

Hvordan å senke blodtrykket naturlig med Hawthorn

Forstå Hvordan bruke Hawthorn

•  Gjør en avtale med legen din for å diskutere senke blodtrykket naturlig med Hawthorn. Ta med deg en liste over alle medisiner, vitaminer og kosttilskudd du tar. Noen medisiner kan samhandle negativt med Hawthorn.

Lær de forskjellige typer Hawthorn, samt de doser som legen din har bestemt er trygt for deg å bruke som en høyt blodtrykk behandling. Du kan brygge Hawthorn til en te eller ta kapsler daglig. Anbefalt daglig dosering for en standard 2 til 3 prosent flavonoid utarbeidelse av Hawthorn er 160 til 900 mg.

Følg med på behandlingen du og din lege har avtalt. I mange tilfeller kan det ta opptil seks uker før du se en forbedring i blodtrykket når du bruker Hawthorn som behandling.

Se for bivirkninger som kan oppstå i løpet av denne form for homeopatisk behandling. Noen mennesker kan føle seg kvalm, har hodepine eller føler at deres hjerte er racing. Varsle legen din hvis du opplever disse bivirkningene så sammen du kan bestemme om du vil fortsette behandlingen.

Gjør te fra Hawthorn Plant

Place 1 ts. av tørket hagtorn bær, blomster eller blader i et krus.

Hell en kopp kokende vann i kruset.

La te bratt i 5 til 10 minutter. Den antioksidantrike flavonoider som har medisinske egenskaper vil bli sluppet ut i vannet.

Sil Hawthorn ut av te før du drikker.

Hint

  • Kjøp en pakket Hawthorn berry te på din lokale matbutikk eller helsekost markedet i stedet for å lage din egen.
  • Ikke bruk hagtorn å senke blodtrykket hvis du er gravid eller ammende.