Digidexo.com

Fat Camps i Florida

Mange barn går bort til leiren i løpet av sommermånedene, inkludert leirer skreddersydd for spesifikke behov. Musikere kan delta på musikkleirer, eller for drama studenter, det er drama leirene. For overvektige barn, kan vekttap leirer være en god måte å forbedre helse i ung alder, før medisinske problemene begynner. Hvis du ønsker å sende barna til et vekttap camp i Florida, tilbyr staten flere alternativer. Noen inkluderer voksen og familietilbud også.

Camp Vanguard

Camp Vanguard, som ligger på Lake Pierce kyster halvveis mellom Tampa og Orlando, gir barn i alderen 7 til 19 et sted å komme i form og gå ned i vekt på en morsom og avslappende miljø. Nytt bilde Camps eier og driver Camp Vanguard; den andre plasseringen, Camp Pocono Trails, er kjent for å være plasseringen av MTVs reality show Fat Camp. Campers delta i deres valg av et bredt utvalg av aktiviteter. For barn som liker teater, leiren kjører et drama program. Matlaging klasser gi camperne en sjanse til å lære en ny ferdighet og bli mer proaktiv om å spise sunne måltider. Leiren tilbyr også kunst og håndverk, dans og yoga programmer, aerobic, en datamaskin område med overvåket Internett-tilgang og et spillrom for camper sosialisering. Å holde seg i form, bobiler delta i basketball, svømming, sandvolleyball, fotball og mange andre idretter. Leiren har en sykling sti og paintball kurset også. Campers har mye ledig tid til å bestemme hvilke aktiviteter de ønsker å prøve. De fleste aktivitetene er skiller etter alder og kjønn, selv om det er periodiske coed og gruppearrangement. Kveld programmene er alltid coed. Økter på Camp Vanguard starte i juni kan være så kort som to uker eller siste gjennom hele seks ukers sommerprogram.

Camp Vanguard
2249 N US Hwy 27
Lake Wales, FL 33853
800-365-0556
newimagecamp.com/camp-vanguard.html

Pritikin Family Program

Pritikin Longevity Center og Spa i et forsøk på å få hele familien i form, tilbyr Pritikin Family Program. Dette programmet varer enten en eller to uker, og er åpent for de i alderen 9 og oppover. Barn deltar i slike aktiviteter som matlagingskurs, ernæring workshops og fitness spill. Foreldre i programmet delta på workshops som gir dem mer innsikt i sunn matlaging og spising, måltid planlegging og gjennomføring av trenings moro. Aerobic, fotball, volleyball og dansekurs er tilgjengelige for å gjøre å få opp og komme i bevegelse moro for hele familien. På slutten av programmet, bobiler engasjere seg i Presidential Fitness Challenge for å se hvor langt de har kommet i løpet av sine økter.

Pritikin Family Program
Pritikin Longevity Center og Spa
19735 Turnberry Way
Aventura, FL 33180
305-935-7131
pritikin.com

Wellspring Florida

Wellspring sin Florida leiren var en gang en resort plassering. Leiren ligger rett langs Gulfkysten og tilbyr bobiler en morsom, naturskjønne omgivelser å gå ned i vekt og komme i form. Dette coed camp aksepterer barn i alderen 11 til 18. Den vekttap program på Wellspring Florida bruker en mer vitenskapelig tilnærming til vekttap enn andre leire, med bobiler i snitt et tap på 4 pounds per uke. I tillegg til å endre kosthold og økende aktivitet, fokuserer Wellspring Florida på å endre et barns atferd gjennom kognitiv atferdsterapi, som vil forsterke selvkontroll. Involvering av foreldre bidrar til å holde barna på Wellspring Florida på sporet; leiren har familie verksted helgene der foreldrene er også lært nye strategier og livsstil styring for å sikre sine barns helse. Bobiler på Wellspring Florida får ekstra støtte når leiren er over gjennom tilgang til en atferdstrener for et helt år for å sikre at barnet er fortsatt fokusert på vekttap og for å gi ham en måte å holde kontakten med andre campere. Aktiviteter på leiren inkluderer svømming, sykling, aerobic, kajakkpadling og lagidretter. Økter på Wellspring Florida vare enten fire, seks eller åtte uker.

Wellspring Florida
501 Park St.
St. Petersburg, FL 33710
866-364-0808
wellspringflorida.com