Digidexo.com

Homeopatisk medisin for høyt blodtrykk

Homeopatisk medisin kan senke blodtrykket uten så mange bivirkninger som reseptbelagte medisiner. Mange typer av homeopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk inngår endring personlige atferd og opprettholde disse endringene å være effektiv på å senke blodtrykket til et sunt nivå. Folk som vurderer å bruke homeopatisk medisin for å senke blodtrykket bør først snakke med sine leger, siden noen metoder kan være kontraindisert med andre medisinske behandlinger eller medisiner.

Funksjon

Funksjonen av homeopatisk medisin for høyt blodtrykk er å unngå medisiner som kan ha alvorlige bivirkninger, for å minske kostnadene for reseptbelagte blodtrykk narkotika og for å forbedre den generelle helsen.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, er ernæring den mest effektive homøopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk når det inkluderer en lav-salt og lav-fett diett, eliminere alkoholholdige og koffeinholdige drikker, og drikke minst 64 oz. vann daglig.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, har alternativ medisin for å senke høyt blodtrykk som praktiserer daglige pusteteknikker og akupunktur blitt tilpasset for Vest-bruk fra østlige kulturer (se Ressurser nedenfor).

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, kan homøopatiske midler som inkluderer fysisk aktivitet som yoga, tai chi, qigong, stretching og moderat aerob trening arbeide så effektivt som resept blodtrykk narkotika.

Typer

Homeopatisk medisin for høyt blodtrykk kan inneholde urter og kosttilskudd som koenzym Q10, omega-3 fettsyrer, L-arginin og L-taurin som har effekter på blodårene som ligner på blodtrykket medisiner.

Fordeler

Urter og kosttilskudd er tilgjengelig i over-the-counter i helse-butikker. Akupunktur og pusteteknikker kan redusere stress og føre til et lavere blodtrykk.

Advarsel

Kosttilskudd og urter i helse-butikker kan ikke være tydelig merket for dosering eller den riktige måten å bruke dem. Homeopatisk medisin for å senke høyt blodtrykk bør ikke brukes i stedet for en legens råd eller i stedet for blodtrykk legemidler foreskrevet av en lege.