Digidexo.com

Hva er Acai Berry brukes til?

Acai Berry er en rødlig, lilla frukt innfødt til Sentral-og Sør-Amerika. I de siste årene har acai berry fått mye popularitet i form av sin fantastiske helsemessige egenskaper.

Antioksidantegenskaper

Acai inneholder stoffer som kalles flavonoider og anthocyaniner. Begge disse ingrediensene er sterke antioksidanter som beskytter kroppen og styrke menneskets immunsystem. Forbruker en diett rik på antioksidanter antas å forstyrre sykdom samt aldringsprosessen.

Vekttap Supplements

Acai Berry er brukt i mange forskjellige vekttap kosttilskudd. Men ikke studier ikke bevise acai Berry har noen effekt på vekttap.

Kosmetiske produkter

Acai Berry er også brukt i enkelte kosmetiske produkter. Acai olje, hentet fra frukten, har sterke antioksidanter som behandler akne og rynker og forbedre teksturen i huden.

Mat og drikke

Acai Berry er også brukt til å forberede ulike matvarer. Frukten er lagt i visse retter å legge smak. Det kan blandes med andre grønnsaker og frukt for å forberede salater, frokostblandinger og desserter. I flytende form, er acai juice inntas som en næringsrik drikk for å fremme god helse.

Advarsel

Ifølge WebMD, hvis du er allergisk mot bær, bør du unngå å bruke acai berry, da det kan forårsake en allergisk reaksjon.