Digidexo.com

Hvordan Flat mage uten trening

Hvordan Flat mage uten trening


De fleste mennesker vil ha en flat og tone magen. Men ikke alle har tid eller ønske om å starte en treningsøkt plan. Heldigvis finnes det måter å flat mage uten trening. En stor del av magen er ikke nødvendigvis et resultat av overspising eller overvekt. Med dette sagt, før du kan flate magen, må du finne faktorer som bidrar til et større midtseksjon.

Hvordan Flat mage uten trening

•  Øk fiber inntaket. Å være forstoppet eller har uregelmessig avføring kan resultere i en større midtseksjon. For å avhjelpe dette problemet, ta et avføringsmiddel eller øke fiber inntaket. Voksne trenger ca 20 til 35 gram fiber om dagen, og du kan få dette ved å spise en sunn servering av frukt og grønnsaker eller ta fibertilskudd.

mister vann vekt. Medisiner (for eksempel p-piller, anti-depressiva og reseptbelagte steroider) eller en høy natrium diett kan føre til vann oppbevaring. Tar en vanndrivende eller drikke minst 10 glass vann om dagen kaster overflødig væske fra kroppen og trimmer magen.

Spis mindre og kutte kalorier. Å miste vekt og flat mage uten trening, må du redusere kaloriinntaket. Overspising fører til at magen til å strekke. Imidlertid spise mindre krymper magen. Forsøk å spise 500 færre kalorier om dagen. Du kan oppnå dette ved å eliminere usunn snacks, brus og fast food fra kostholdet ditt.

Identifisere matvarer som forårsaker abdominal oppblåsthet. Visse matvarer og ingredienser som for eksempel laktose, hvete, bønner, stivelse og rå grønnsaker er vanskelige å fordøye. Som et resultat av noen mennesker håndtere hyppig abdominal oppblåsthet, noe som kan føre til magen for å forstørre. Hold en food journal og finne dine problemer matvarer. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, eller ta en fordøyelseskanal enzym supplement før man spiser disse matvarene.