Digidexo.com

Fettforbrenning mat å spise for å gå ned i vekt

Fettforbrenning mat å spise for å gå ned i vekt


Det virker som om nesten alle er ute etter en rask måte å miste vekt og fett. Mens eksperter er enige om at en kombinasjon av kosthold og trening er den beste måten å gå ned i vekt, tweaking kostholdet ditt litt kan bidra ytterligere vekttap raskere. Legg litt fett-brenning og metabolisme-boosting matvarer til kosthold for å hoppe starte eller opprettholde fett tap.

Spicy Food

Krydret mat som paprika, karri og chili hjelpe kickstart stoffskiftet. På grunn av den "varme" i mat, krydret mat har også en tendens til å bringe mer tilfredshet på grunn av den økte smak. Prøv å legge skiver paprika til veggie mikser og gjør chili ut av et utvalg av kjøtt og bønner.

Protein-rik mat

Protein tar en stor mengde kalorier for å fordøye grunn av den komplekse molekylstrukturen. Som sådan, matvarer med store mengder protein som kylling, egg, kalkun og fisk øker metabolismen. Alle disse matvarer krever en stor del av energien til å fordøye sammenlignet med lav-protein matvarer av samme kalori-mengde.

Green Tea

Grønn te inneholder en antioksidant kalt epigallocatechin gallate (EGCG). EGCG fungerer som en stimulerende uten nervøs bivirkninger som ofte følger andre sentralstimulerende stoffer som koffein. EGCG virker på nervesystemet, som igjen øker forbrenningen din. Kvinner spesielt kan dra nytte av å legge EGCG til kostholdet.

Magre meieri

Lav-fett eller skummet melk og oster hjelp spikke bort på midjen din og holde bein sunt i prosessen. Dairy inneholder store mengder kalsium, noe som er gunstig både for vekttap og øke bentetthet. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, de som drakk melk til frokost sammenlignet med andre drikkevarer tok inn færre kalorier i løpet av dagen og til slutt mistet mer vekt.