Digidexo.com

Slik får du tak Care for mitralklaffprolaps

Mitralklaffprolaps er en hjertelidelse som skyldes en misdannelse av mitral-ventilen, en av fire ventiler i hjertet som holder blodet som strømmer i en retning. Ligger på venstre side av hjertet, kan feil i denne ventilen hindre den fra å lukke ordentlig, slik at blod kan "backflow" og forårsake en bilyd som høres ut som en klikkelyd når hørt gjennom en stethoscope.Both menn og kvinner lider mitralklaffprolaps , selv om risikoen øker med en familie historie av tilstanden. Hvorfor prolaps oppstår er foreløpig ukjent, men mange leger mener det kan være arvelig, og at det ofte nevnt som et resultat av andre medisinske tilstander eller muskel disorders.Obtaining omsorg for mitralklaffprolaps bidrar til å hindre komplikasjoner som hjertebetennelse eller slag.

Slik får du tak Care for mitralklaffprolaps

•  Vær oppmerksom på hjerte helse. Skaffe vanlige kontrollene som inkluderer lytter til ditt hjerte lyder gjennom bruk av et stetoskop (et instrument for å lytte til indre kroppslyder). Den vanligste tegn på en mitralklaffprolaps er den karakteristiske klikkelyden ventilen gjør når den ikke klarer å lukke riktig.

•  Forstå at behandling for mitralklaffprolaps vil bli bestemt av lege. I mange tilfeller, "tilbakestrømning", kan være forholdsvis små og vil ikke kreve behandling. Til tider, vil leger foreskrive medisiner for å behandle tilstanden, avhengig av spesifikke symptomer, alder og generelle fysiske helse.

Øvelse på en daglig basis, noe som ofte viser seg nyttig for mange enkeltpersoner som lider mitralklaffprolaps. Sjekk alltid med legen din om trening rutiner og om å engasjere seg i visse sportsaktiviteter, som noen vil være utenfor grensene.

Vit at slanking kan anbefales for personer som er overvektige. Dette vil bidra til å redusere belastningen på hjertet ditt og øke cardio styrke og utholdenhet.

Unngå å drikke koffein og alkohol for å redusere effekten av slikt på blodtrykket og leverfunksjoner, som vil gi fordeler i omsorg for mitralklaffen prolaps.

Hint

  • De fleste personer diagnostisert med mitralklaffen prolaspe kan føre normale, aktive livsstil. Regelmessige evalueringer kan være nødvendig, så planlegge regelmessige kontroller med legen din.
  • Noen personer som lider mitralklaffprolaps kan kreve ventil erstatning kirurgi hvis "backflow" av blod fører til alvorlige avbrudd av hjertefunksjon. Regelmessige hjerte helse helsen anbefales for alle voksne.