Digidexo.com

Hvordan unngå en diett pille avhengighet

Hvordan unngå en diett pille avhengighet


I et forsøk på å ta av ekstra vekt, mange mennesker slår til over-the-telleren slankepiller. Slankepiller er ikke regulert av FDA, og har vært kjent for å være farlig og skadelig. De fleste slankepiller inneholder sentralstimulerende midler som kan føre til fysisk avhengighet. I tillegg til fysiske avhengighet hvis du tar en diett pille fører til vekttap, kan du også bli psykologisk avhengige av å lykkes med pillene.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta slankepiller. Den beste måten å unngå avhengighet til slankepiller er å ikke ta dem i det hele tatt. Studier har funnet at slankepiller kan være svært skadelig for helsen din. Legene er enige om at den beste måten å gå ned i vekt er gjennom trening og et fornuftig kosthold.

Les etiketten og følg instruksjonene nøye hvis du tar slankepiller. Aldri ta mer enn anbefalt dose. I et forsøk på å gå ned i vekt raskt, noen Kosten tar flere piller enn pakken anbefaler. Dette er meget skadelig og vil føre til avhengighet.

Begrense hvor lenge du holder deg på slankepiller. Jo lenger du tar slankepiller jo mer sannsynlig at du vil ha en avhengighet problem.

Fortell familien din lege du tar slankepiller. Du bør aldri ta en over-the-counter medisiner på en kontinuerlig basis uten å la legen din vet at du tar det. Slankepiller kan ikke kommunisere godt med reseptbelagte medisiner du tar, fører til en større sjanse for avhengighet.

Søk profesjonell rådgivning hvis du utvikler en avhengighet til slankepiller. Som alle avhengighet, vil du sannsynligvis trenger hjelp til å bryte den.