Digidexo.com

Ulike bruksområder for Baking Soda

Baking soda er kjent for å ha mange bruksområder. Det er ofte funnet i kjøleskap, bakervarer oppskrifter og vaskerom. Natron, også kjent som natrium-bikarbonat, er i stand til å nøytralisere sure og alkaliske stoffer. Dette gjør den til et naturlig deodorizer og nyttig på mange andre måter.

Personlig Pleie

Baking soda er en flott, naturlig alternativ til kjemikalier i personlig pleie elementer. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med urter for tryggere produkter. Bruksområder inkluderer tannkrem, deodorant, bad suge, munn oppfrisker og hud skrubb. Muntlig apparater som for eksempel proteser og reguleringer, kan også bli dynket i natron og vann for sikker rengjøring.

Rettsmidler

Du kan bli overrasket over å finne at natron kan også brukes til å behandle og forebygge helseproblemer. Det kan brukes som et antacid, for å behandle insektbitt, for hodebunnen problemer, og som et håndrensemiddel.

Rengjøring

Natron er mest kjent for sin evne til å bidra til å fjerne lukt ren og rundt huset. Den kan også brukes som et lim for å skrubbe kjøkken / bad overflater, ren kaffe / te potter, polsk sølvtøy, rene børster / kammer og rengjøre ovnen. Ganske enkelt å plassere natron på steder kan ha en stor deodorizing effekt, og ikke bare i kjøleskapet. Søppel boksene er alltid behov for luktfjerning, og en enkel dryss i bunnen av pannen før du legger kull vil redusere lukt. Baking soda kan også bli stenket ned søppel salg for å fjerne lukt.

Andre bruksområder

Det er mange andre måter å bruke natron, inkludert å slukke branner, ren frukt og grønnsaker, og som tilsetning for septik-systemer. Når brukt som et lim (blandet med vann) til frontruter, vil natron frastøte regn.