Digidexo.com

Kinesiske urter for Skin

Kinesiske urter for Skin


Kinesiske medisinsk praksis dateres tilbake mer enn 6500 år, og fokusere på urte og naturlige behandlinger som opprettholder helsen til "chi" livskraften som kinesisk medisin sier er til stede i alt levende. En godt balansert chi resultater i sunn hud. En ut-av-balanse chi kan tyde på en underliggende tilstand, eller kan være årsaken til at tilstanden --- ofte det er både. En rekke kinesiske urter opprettholde chi balanse og kan bidra til å sikre strålende hud.

Huang Qi

Huang Qi, eller Astragalus, har antibakteriell og antibiotiske egenskaper og kan bidra til å helbrede bakterierelaterte huden blemishes. Huang Qi, som fjerner overskuddsvarme fra chi, er enten tatt muntlig eller påføres som en hudkrem.

Lakris

Lakris fjerner også overflødig varme fra chi og er ofte anbefalt av tradisjonelle kinesiske leger som et hjelpemiddel til en sunn glød.

Sanqi

Sanqi, som de fleste kinesiske urter for huden, forbedrer hudfarge ved å redusere overskuddsvarme i chi. Den kan også brukes til å stanch blødning.

Sichuan Løpstikke

Sichuan Løpstikke brukes enten alene eller i kombinasjon med disse, og andre, urter, i kinesisk medisin. Det hjelper å kjøle og balansere chi.

Gaoben

Gaoben, eller Løpstikke rot, blir brukt både som smakstilsetning eller krydder og som en duft i såper og kosmetikk. Det blir ofte brukt som en del av kinesisk urte hud kremer.

Ligustrum

Ligustrum er en verdsatt tonic urt i kinesisk medisin. Det kalles også nuzhenzi og styrker yin, eller smør aspekter, av chi. Li Shi-Zhen først brukt denne urten --- som også har anti-inflammatorisk og anti-allergen egenskaper --- som en forskjønnende urt i 1590. Det er vanligvis tatt i pulver- eller kapselform.

Chinese Hawthorn

Kinesisk hagtorn er ofte foreskrevet for eksem og andre hudsykdommer. Hagtorn ekstrakter kjøle chi og fremme god blodsirkulasjon til huden.