Digidexo.com

Hvordan behandle leddgikt Naturligvis

Hvordan behandle leddgikt Naturligvis


Mange av stoffene som er tilgjengelige for å behandle leddgikt har sterke, ubehagelige bivirkninger. Selv om disse medisinene fungerer bra for mange mennesker, andre finner de fordelene de får er ikke verdt risikoen. Heldigvis, mange effektive alternativer eksisterer for behandling av leddgikt naturlig.

Bruksanvisning

•  Undersøke naturlige anti-inflammatoriske. Ingefær, gurkemeie og kajennepepper er alle gode naturlige anti-inflammatoriske som har vist seg effektive i kliniske studier. Du kan kjøpe pulverisert versjoner av disse krydder i kapsler på de fleste helsekostbutikker, eller du kan ganske enkelt bruke dem daglig i matlagingen.

Ta Omega-3 oljer. Nyere studier har vist Omega-3 oljer for å være svært effektive i å redusere smerter og betennelse av leddgikt. Omega-3 oljer er funnet i slike ting som valnøtter, laks og linfrø, og kan også kjøpes i kapselform på de fleste helsekostbutikker.

Øvelse ofte. Trene øker blodtilførselen til leddene og frigjør også endorfiner, naturlige smertestillende, inn i systemet ditt. Milde strekker og lette vektløfting øvelser er best for leddgikt.

Bruk glukosamin og chrondroitin. Disse naturlige kollagen-byggere bidra til å gjenopprette brusk og ligament vev som har blitt skadet av leddgikt. Glukosamin og chrondroitin kan bli funnet i vitamin delen av de fleste dagligvarebutikker.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. De naturlig forekommende antioksidanter i ferske råvarer antas å ha en gunstig helbredende effekt på leddgikt og kan bidra til å redusere betennelse. For best resultat, får 7 til 9 porsjoner med en rekke fargerike råvarer hver dag.

Unngå utløse mat. Utløse mat er de som antas å fremme betennelse og øke smerte. Meieriprodukter, rødt kjøtt og Nightshade grønnsaker (for eksempel aubergine, paprika, poteter og tomater) er noen av de mest identifiserte utløse mat.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker hevder å merke en umiddelbar bedring i sine leddgikt symptomer når de kuttet utløse mat fra sine dietter. Andre, derimot, rapporterer ingen endringer. For å se om trigger mat eliminering fungerer for deg, kutte disse matvarene ut av kostholdet ditt for to uker. Deretter re-introdusere dem for å se om du merker en forskjell i dine symptomer.
  • Glukosamin og chrondroitin er spesielt nyttige i osteoartritt, men kan være til nytte i andre typer artritt, så vel.
  • Informer legen din hvis du bruker noe for å behandle leddgikt naturlig. Legen din trenger å vite for å advare deg om eventuelle negative interaksjoner dine naturlige behandlinger kan ha med reseptbelagte legemidler. Naturlige behandlinger kan også påvirke blødninger under operasjonen, en annen god grunn til å holde legen informert.
  • Aldri brått stopper noen reseptbelagte medisiner. Mange av dem må være flatet ut i for at du skal stoppe dem trygt. Alltid gjør dette under oppsyn av legen din.