Digidexo.com

Hvordan kjøpe en Oticon Dome

Hvordan kjøpe en Oticon Dome


Dine Oticon høreapparater er avanserte elektroniske enheter som trenger regelmessig vedlikehold for å holde dem kjører riktig. Ørevoks buildup er en av de viktigste årsakene til høreapparat-feil. For å holde høreapparatene fungerer, bør du rengjøre dem hver kveld før du går til sengs. Alt du trenger å gjøre er å tørke av høyttalerenheten for å fjerne ørevoks. Hver måned, skal du erstatte kuppelen, som er den hetten som dekker tuppen av høyttalerenheten.

Hvordan kjøpe en Oticon Dome

•  Noter modell av høreapparatene. Du trenger denne informasjonen for å kjøpe den type kuppel som passer ditt høreapparat.

Undersøk det generelle utseendet av kuppelen å bestemme hvilken type. Den doble flens "power dome" er for strøm høreapparat modeller. Den tulipanformede "pluss dome" er for "lukket øret" beslag. "Åpen dome" er paraply-formet med tre åpninger.

•  Kontroller størrelsen av kuppelen ved å se på Oticon instruksjoner-for-bruk manuell. Din audiograf kan ha bemerket størrelsen på dokumentet.

Ring audiograf som solgte høreapparater til deg å finne ut om kontoret bærer kupler eller om de må bestilles. Mange kontorer ofte holde kupler på lager.

Ta med høreapparater med deg for å plukke opp kupler. På den måten kan du være sikker på at du får riktig type og størrelse.

Hint

  • Spør audiografen å gjennomgå fjerning og installeringsprosedyrer.