Digidexo.com

Hvordan øke Cerumen Produksjon

Hvordan øke Cerumen Produksjon


Cerumen, mest kjent som ørevoks, er skapt av øret for å fange støv og andre partikler fra å nå det indre øret og trommehinnen. Vanligvis tørker det opp og faller ut, sammen med eventuelle fangede partikler. Det er fremgangsmåten for å øke ørevoks produksjon for de som ønsker å bedre beskytte ørene. Husk imidlertid at økt ørevoks produksjon kan føre til noen helseproblemer, inkludert påvirket ørevoks, som kan føre til hørselstap og krever en lege for å bruke en sprøyte for å vaske voks unna.

Hvordan øke Cerumen Produksjon

•  Ta medisiner som påvirker Apokrine svettekjertlene, som pitocin, adrenalin og noradrenalin. Disse stoffene har vist seg å øke ørevoks produksjon i en studie av 150 personer.

Bli skremt eller opphisset. Sterke følelser som frykt og angst er blitt vist å øke produksjonen av apocrine svette, noe som vil øke dannelsen av ørevoks i øret.

Melk svettekjertlene. Sprek tygging kan opprette en melking påvirke av apocrine kjertelen og føre til økt produksjon av ørevoks. Mens ikke anbefales, for å bruke en bomullspinne rengjøre innsiden av øret kan også lage dette melking effekt.