Digidexo.com

Hvordan å oppnå i Super Night Vision

Hvordan å oppnå i Super Night Vision


Super nattsyn er en kraft som mange tegneseriesuperheros nyte. Imidlertid er total nattsyn vanskelig å oppnå naturlig, siden øynene krever lette å se objekter i ansvarsområde. Likevel, det finnes måter å forbedre nattsynet og å gjøre deg bedre i stand til å se ting i mørket.

Hvordan å oppnå i Super Night Vision

•  Unngå sterkt lys, for eksempel lommelykter eller lykter, som svekker din evne til å se i totalt mørke. Å akklimatisere øynene til mørket etter eksponering for lys, lukke øynene og telle til 10 sakte. Åpne øynene dine til å se mer tydelig.

Bruk sidesynet. Skanne landskapet foran deg, og bemerker begge objektene rett foran deg, så vel som i margen på ansvarsområde. Konstant skanning vil bidra til å hindre øynene fra tilpasning til lyskilder, som svekker nattsyn.

Identifisere former, konturer og bevegelser, i stedet for farger og andre detaljer. I mørket, mennesker er nesten fargeblind. Derfor, for å se bedre i mørket, trene selv ved å bruke øynene til å dechiffrere store former og generelle bevegelser.

Flytt lavt til bakken. Kryp langs bakken eller sitte på huk ned og vralte, slik at objekter er bakgrunnsbelyst med en lyskilde, slik som månen eller kunstig lys. Denne ninja teknikken er kjent for å forbedre evnen til å merke gjenstander i mørket.

Konsumere en sukkerbit og skinne en rød-filtrert lys i begge øynene i 10 sekunder umiddelbart etter inn i mørket. Denne teknikken er kjent for å forbedre nattsyn ved å heve blodsukkernivået.

Ta daglige øye vitaminer, som kompenserer for mangler i kostholdet ved å gi nødvendige næringsstoffer for å maksimere og bevare synet. Nærmere bestemt, ta et supplement med blåbær, et pigment som finnes i blåbær, som er tenkt å styrke den lilla pigment i netthinnen, som brukes for nattsynet, og forbedrer blodsirkulasjonen i blodkar i øyet. Ta vitamin C, som antas å styrke kollagen i øyet.

Hint

  • Hvis du bruker briller, spør optikeren for å sette et antirefleksbelegg på linsene. Dette vil forbedre nattetid og dagtid visjon dramatisk.