Digidexo.com

Hvordan bekjempe Afternoon Døsighet

Hvordan bekjempe Afternoon Døsighet


Hvis du er som folk flest, du av og til eller kanskje til og med ofte føler en nedgang i energi på ettermiddagen. Denne ettermiddagen døsighet kan redusere produktiviteten og bare gjøre deg døsig og trøtt. Mangel på energi som mange mennesker føler i løpet av denne tiden av dagen kan tilskrives flere årsaker, for eksempel søvnmønster og kostvaner. Du kan kjempe ettermiddag droopiness gjennom en rekke enkle strategier.

Hvordan bekjempe Afternoon Døsighet

•  Få nok søvn. Dette er kanskje den enkleste måten å bekjempe ettermiddag tretthet, men fortsatt mange enkeltpersoner ikke klarer å få nok søvn om natten. Hvor mye søvn som trengs varierer mellom individer, men syv til ni timer er et godt mål å skyte for.

Spis regelmessige, sunne måltider. Dette bidrar til å opprettholde blodsukkernivået, som fremmer årvåkenhet og energi. Spis et lett måltid til lunsj som inkluderer en kilde til magre proteiner, som kylling, nøtter eller fisk. Hvis du spiser sukkerholdig junk food, vil du føle et utbrudd av energi som bare varer en kort stund, etterfulgt av økt apati.

Flytt rundt. Lett til moderat trening på ettermiddagen kan være akkurat det du trenger for å øke blodgjennomstrømningen, energi og mental årvåkenhet. Selv om du ikke har tid til en treningsøkt, kan noen få minutter av enkle strekk eller en rask spasertur gi det løftet som du trenger.

Ta en kort lur hvis mulig. Catching 10 til 20 minutter med søvn vil låne deg litt ekstra energi. Hvis du sover i en lengre periode, men du kan føle deg mer sliten når du våkner.

Hint

  • Gå til legen din dersom du får langvarig anfall av trøtthet, som kan være et symptom på en underliggende medisinsk tilstand.