Digidexo.com

Hvordan få foten til å våkne når det sovner

Hvordan få foten til å våkne når det sovner


Den medisinske termen for foten din sovner er parenthesia. Det er en brennende, nummen, kløende eller prikkende følelse som noen ganger følt i dine hender, armer, ben eller føtter. Den "pins og nåler" følelse av midlertidig parestesi er noe de fleste har opplevd etter at de har knelt for lenge å sitte på sine føtter, eller etter at de har sittet med bena i kryss. De merkelige følelser oppstå etter en nerve har beein etter vedvarende press. Midlertidig parestesi forsvinner raskt når trykket er fjernet og sirkulasjon er gjenopprettet til området.

Hvordan få foten til å våkne når det sovner

Fjern eventuelt vekt som kan være årsaken kompresjon på nerven. Uncross bena eller ankler, rette opp fra en knelende posisjon eller gjøre hunden flytte ut beinet.

Plasser føttene flatt på gulvet.

vifte med tærne når du begynner å få sirkulasjon tilbake i foten. Muskelbevegelser vil øke blodsirkulasjonen til området. Den "pins og nåler" følelse kan forsterke kort som nerve dekomprimeres.

Roter anklene og i bena rundt som sirkulasjonen begynner å gå tilbake.

Når normal følelse har returnert til din fot, stå opp og gå rundt å øke blodsirkulasjonen til området enda mer.

Hint

  • Hvis du føler at foten begynner å sovne, endre posisjon før foten er helt nummen. Dette vil redusere utvinning tid.
  • Ikke prøv å stå eller gå til foten din er "våken". Hvis foten din er nummen, kan du snuble og falle.
  • Kronisk parestesi kan være et symptom på en underliggende nevrologisk eller sirkulasjons sykdom. Dersom det skjer ofte, bør du oppsøke lege.