Digidexo.com

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer


Multippel sklerose (MS) er en sykdom med mange symptomer. En av de utallige spørsmålene pasienter av MS sliter med er balanse. Noen mennesker mister balansen gradvis, mens andre plutselig begynner å føle seg urolig på sine føtter. Uansett, arbeider med symptom kan hjelpe en MS pasient blir mer stødig.

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

•  Identifiser hva som forårsaker balanse problemer. Multippel sklerose kan forårsake lesjoner i sentralnervesystemet, eller en pasients gangart kan være ujevn do til en svakhet i et ben.

Vurdere å ta aerobic klasser eller styrketrening for funksjonshemmede. Noen lokale treningssentre og sykehus tilbyr kurs spesielt for MS-pasienter.

Hvil bena. Mange ganger en person som lider av MS kan være for trøtt til å gå. Etter å ha hvilt en stund, kan balansen bli bedre.

Fortell legen din hvordan bena dine føles. Noen kan føle nummenhet i bena kalles sensorisk ataksi. Nummenhet kan behandles med medisiner til en viss grad.

Plukk ut de riktige walking hjelpere. Hvis balanseproblemer blir for mye av en bekymring, finne riktig hjelpemiddel for eksempel en stokk eller rullator for å hjelpe deg.

Spør legen din om en ankel-Foot Orthotic ville hjelpe. Seler er lett og kan lett skjult av sokker og bukser. Den er designet for å hjelpe en person med balanseproblemer.

Hint

  • Når faller begynne forårsaker skader, er det på tide å vurdere en enhet for å hjelpe med balanseproblemer.
  • Spør legen din om forslag før du begynner på treningsprogrammer.
  • Ikke ta medisiner som ikke er foreskrevet for saldoen problem. Se legen din for riktig medisinering.