Digidexo.com

Hvordan Count Safe dager med familien planleggingsmetode

Hvordan Count Safe dager med familien planleggingsmetode


Det er mange grunner til hvorfor du ønsker å telle trygge dager med familien planleggingsmetode som en form for prevensjon. Det kan være helsemessige årsaker, religiøse overbevisninger eller som en annen metode i forbindelse med andre former for prevensjon. Du vil lære hvordan du beregner din fruktbarhet syklus, slik at du kan enten unngå en uønsket graviditet eller alternativt, når du har den beste sjansen til å bli gravid og vil vite når ville være det optimale tidspunktet å bli gravid. Denne metoden passer for kvinner med en regelmessig menstruasjonssyklus mellom 26-32 dager lange.

Hvordan Count Safe dager med familien planleggingsmetode

Spor menstruasjonssyklusen

Tell antall dager i syklusen din. Du må holde rede på det antall dager fra starten av en menstruasjonssyklus til starten av den neste menstruasjonssyklus i minst tre måneder. Det er viktig å vite hvor mange dager syklusen går. Hvis du finner du ikke faller innen 26 til 32 dager lang, dette er ikke riktig metode, og du ønsker å vurdere en alternativ naturlig familieplanlegging metode.

2-merket på en kalender eller kartlegge den første dagen i menstruasjonen. Den første dagen i menstruasjonen vil alltid bli vurdert Dag 1.

Circle på en kalender eller et diagram én uke senere, eller Dag 8 i syklusen din. Dette er når du er vurdert i en høyere fruktbarhet periode. Dette vil være den første dagen da vaginalt samleie bør settes på vent.

Telle til Dag 19 og igjen sirkel denne dagen i kalenderen, eller merke på kartbildet. Dette regnes som den siste usikre dagen, eller slutten av fruktbarhet perioden.

Tegn en linje på kalenderen eller diagrammet krysse av Dag 8 til dag 19. Hvis du ikke ønsker å bli gravid, er dette tiden da du ikke bør engasjere seg i vaginalt samleie. De fleste kvinner er fruktbare i løpet av tre dager før eller etter midtpunktet av sin syklus, selv om det kan være noen svingninger, så noen dager blir lagt på hver ende som en forholdsregel.

Fortsett vaginalt samleie på dag 20. Du er tilbake i en lav fruktbarhet periode så sjansene for å bli gravid på dette punktet er minimal, men ikke umulig.

Marker i kalenderen eller diagram når din neste periode begynner som dag 1, og gjenta disse trinnene.