Digidexo.com

Hvordan overleve prostatakreft

Ifølge Medline Plus, er prostatakreft kreft som begynner i prostata - valnøtt-sized kjertel som er involvert i det mannlige reproduksjonssystemet. Et stort antall av en rekke av prostata kreft tilfeller har kraftig økt evne til vitenskap å håndtere denne sykdommen. Mens kreft av noe slag pleide å være i hovedsak en dødsdom, kan mange tilfeller av prostatakreft nå håndteres effektivt.

Bruksanvisning

Gjenlevende prostatakreft

•  Forstå at overlevelsen for prostatakreft er sterkt korrelert med scenen der kreften har utviklet seg, med relativt små saker som har en ekstremt høy overlevelse (nær 100 prosent for svulster som fortsatt begrenset til prostatakjertelen). Derfor er første skritt i å overleve prostata kreft er å forstå når du er i faresonen, slik at du kan få testet regelmessig. Ifølge Medline Plus, risikofaktorer for prostatakreft øker med alderen; folk flest kontrahering sykdommen er eldre enn 60. I tillegg yrker som innebærer eksponering for farlige kjemikalier bære en høyere risiko, herunder landbruk, maling, og arbeid i dekkfabrikkene. Hvis noen av disse risikofaktorene gjelder for deg, har selv undersøkt årlig for å øke sjansene for å overleve prostata kreft.

Åpne deg selv til muligheten for relativt ekstreme prosedyrer hvis du ønsker å øke dine sjanser for å overleve prostata kreft. Mens noen menn kan være motvillige til å gjennomgå en radikal prostatektomi eller motta hormonbehandling på grunn av potensiell bivirkning av impotens, kan unngå disse alternativene dramatisk redusere sjansene for å overleve. Så, akseptere at du kanskje har å gjøre visse ofre for å slå sykdommen, og ikke for tidlig hindre på muligheten for påviste og potensielt nyttige behandlinger bare på grunn av deres bivirkninger.

Følg en vanlig diett og mosjon regime for å øke sjansene dine for å lykkes med å overvinne prostatakreft. Ifølge American Cancer Society, moderat intensitet trening utføres minst fem dager i uken i 30 minutter i strekk, kombinert med et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og helkorn som minimerer bearbeidet mat, alkohol og sukker, kan bidra til å tippe oddsen i din favør når det gjelder å kjempe mot kreft. Så bruk alle midler til disposisjon, selv om dette innebærer en radikal endring i "normale" kostvaner og livsstil.