Digidexo.com

Hvordan vite når du skal se en lege om en Poison Oak Utslett

Hvordan vite når du skal se en lege om en Poison Oak Utslett


Selv om det fører til mye nød, er gift eik en forholdsvis mindre sykdom. Mange mennesker bare lide gjennom den eller bruke aktuelle medisiner for å løse problemet. Hvis det vedvarer eller symptomene blir mer akutt, men kan du trenger å se en lege om det. Noen sunn fornuft tips kan hjelpe deg å avgjøre når selvmedisinering har mislyktes, og du trenger å se en lege.

Bruksanvisning

•  Gi utbruddet en grunnleggende behandling selv ved å bruke aktuell medisinering til huden. Medisin som Tecnu gjør et effektivt middel for gift eik, og du kan redusere utslett og blemmer med Calamine lotion. Bruk medisin judiciously før du gir opp på den.

Rene klær, verktøy og utstyr grundig. Urushiol olje utskilt av giften eik pinner til dem og kanskje bli gitt videre til bar hud om det børster mot noen. Soaking klærne i Tecnu og gni ned verktøyene med en klut behandlet med Tecnu blir kvitt oljen og stopper spredningen av utslett.

Bruk Tecnu på noen kjæledyr som kan ha kommet i kontakt med giften eik. De kan bære olje på pelsen, som går til deg når du holder dem eller klappe dem. Tørk pelsen ned med Tecnu, rengjør den med vann når medisinering har hatt et par minutter på å gjøre sitt arbeid.

Sjekk for å se om du har svelget noen gift eik eller om noen urushiol olje har kommet i kontakt med øynene. Du bør oppsøke lege umiddelbart etter å kontakte gift eik på denne måten.

Kontroller at du ikke har brukt en aktuell antihistamin til utslett. Selv om orale antihistaminer kan hjelpe med gift eik, kan en lokal applikasjon gi en allergisk reaksjon i den allerede betent hud. Hvis du allerede har gnidd et antihistamin mot utslett, ringe legen din og spørre ham om hvordan du går frem.

6. Undersøk alvorlighetsgraden av utslett etter bruk av medisiner. Se om det vedvarer, hvis den vokser verre og / eller oppslag, hvis blemmer og sår bryte ut, og hvis det begynner å piple. Alle som tyder på at en lege råd kan være i orden.

Tips og advarsler

  • Det er alltid bedre å være safe than sorry. Hvis du tror du trenger å se en lege, og deretter gjøre en avtale umiddelbart. Selv når det er bare en mindre utslett, kan legen fortelle deg om den beste måten å behandle det og sørge for at det ikke kommer tilbake.