Digidexo.com

Øvelser for å redusere blodtrykket

Øvelser for å redusere blodtrykket


Hvis du lider av høyt blodtrykk, er du sannsynligvis allerede klar over de tingene du bør unngå. Men det er én ting som bør aldri unngås trening. Trening er en av de største tingene du kan gjøre for å senke blodtrykket. Trene kan holde blodtrykket nede for hele dagen som du trente. Selvfølgelig, er trening også gunstig for helsen generelt, så du har to grunner til å prøve disse øvelsene.

Øvelser for å redusere blodtrykket

•  Gå for en rask spasertur. Tar en 10-minutters spasertur fire ganger om dagen kan senke blodtrykket i 11 timer. Det betyr 40 minutter kunne senke blodtrykket for nesten halve dagen. En 40-minutters rask gange kan senke blodtrykket i 7 timer. Gjør avhengig av hva man passer inn i din timeplan.

Bli med på en svømme klasse eller bare gå solo svømming. Mange leger anbefaler svømming for å hjelpe lavere blodtrykk. Svømming er også bra for hjertet, muskler og lunger. Snakk med legen din om hvor lenge du skal svømme.

•  Gå dans. Det er riktig, aerobic trening er best for å senke blodtrykket, slik at dans kan være et morsomt alternativ til de som bare gruer ordet "øvelse". Det får deg i bevegelse, og du kan faktisk nyte deg selv mer.

Gå for en sykkeltur eller få på en stasjonær sykkel. Sykling har store fordeler for både å senke blodtrykket, så vel som å få kroppen i form. Ved å innlemme sykling i din rutine, vil du redusere risikoen for mange andre helseproblemer.

Hint

  • Tren minst tre ganger per uke. Varm alltid opp skikkelig før du trener.
  • Konsultere legen din før du starter et treningsprogram.