Digidexo.com

Hvordan å miste 100 pounds uten kirurgi

Hvordan å miste 100 pounds uten kirurgi


Sannsynligvis en av de vanskeligste delene om å komme i form er å innse at du trenger å komme i form. Dette kan være en ydmykende oppdagelse, spesielt hvis du har levd med usunn vekt for en lang tid. Når du har bestemt du trenger å miste en betydelig mengde (dvs. £ 100.) Vekt, er det på tide å lage en plan for å komme i form. Med litt innsats, kan du slippe vekt og få sunne uten kirurgi.

Hvordan å miste 100 pounds uten kirurgi

•  Ta opp dine matvaner i en journal. Se etter mønstre, spesielt ganger eller omstendigheter der du pleier å overspise. En journal kan også hjelpe deg med å identifisere følelsesmessige eller psykologiske triggere som gjør at du føler deg tvunget til å spise. Hvis du har fått £ 100. vekt å tape, er sjansene dine matvaner er knyttet til noen form for psykologisk stress eller udekket behov.

Bruke din journal, komme opp med alternative måter å håndtere stress når den oppstår. Ta en tur rundt kvartalet, meditere, ta dype åndedrag, eller ringe en betrodd venn til å snakke. Hvis du absolutt må snack, velge sunne matvarer som gulrøtter og epler.

Bruk en body mass index (BMI) tabellen for å finne din idealvekt for din høyde. Dette vil hjelpe deg å sette en sunn mål vekt for å oppnå. Avhengig av aktivitetsnivå, kan du da også sette en tidsramme der du ønsker å gå ned i vekt. Husk at du ikke få vekten over natten, og du vil ikke miste det over natten, heller. Gi deg selv tid.

Endre kostholdet til å inkludere flere matvarer som er rike på fiber, protein og vitaminer. Kutt ut mat som er høy i enkle sukker og karbohydrater. Spis frukt til dessert i stedet for kaker eller informasjonskapsler.

Kom i gang på et treningsprogram. Hvis du har fått £ 100. å tape, vil du ønsker å begynne langsomt. Begynn med enkle aktiviteter som å gå i trapper, gå rundt kvartalet, raker løv og dans. Lytt til musikk for å bidra til å få deg motivert og ha det gøy mens du trener. Som formen blir bedre, øke aktivitetsnivået for å inkludere løping, svømming, tennis og sykling.